Bursa Otizm Derneği, üyelerini iftar programında buluşturdu

Bursa Otizm Derneği, üyelerini iftar programında buluşturdu
14.04.2023
A+
A-

Hem yerel, hem ulusal çalışmalarda başarılı işlere imza atan Türkiye’nin en çalışan derneklerinden olan Bursa Otizm Derneği, nisan otizm farkındalığı ayında otizmli çocuklar, aileleri ve dernek üyeleri ile iftar organizasyonu gerçekleştirdi.

Davetlilerin ‘hayatımızda hiç bu kadar anlamlı ve güzel bir iftar programı görmedik’  sözleriyle taçlandırdığı iftar organizasyonuna katılan aileler, Bursa Otizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emel Kanberoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ilettiler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız’ın otizmli çocuklar ve ailelerinin katıldığı iftar programında yaptığı konuşma duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Başkanvekili Yıldız, ”Ben öldükten sonra çocuklarımız ne olacak kaygısı yaşadığınızı biliyoruz. Bunun için Alinur başkanım Bursa’da önemli çalışma ve araştırmalar yapıyor” sözleri otizmli çocuklar ve ailelerinin yüreklerine su serpti.

Bursa Otizm Derneği’nin  iftar organizasyonuna AK  Parti Milletvekili Adayı İrfan Akkaya, Yıldırım Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Filiz Çilingir, Bursa Otizm Derneği üyeleri, Gastro Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ziya, Çekirge Devlet Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı Dr Sait Erkam Baykan, Bursa Teknik Üniversitesi’nden Doç. Dr. Melda Sunay, Bursa Otizm Derneği Başkan yardımcısı, Bursa Otizm Derneği üyesi Gazeteci Boybeyi Çelik, Konya Yunaklılar Dernek Başkanı Hakkı Arıcı, Tunaf  Başkanı Tülay Armağan ve çok sayıda misafirler katıldı.

FSM Etli ekmek Konya Sofrası organizasyonuyla gerçekleşen  iftar programına İlahi Sanatçısı Mehmet Eren ve Semazen grubu ile otizmli çocuklar üzerinde çok emeği olan Fatma Ataş da söylediği türkülerle programa ayrı bir renk kattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.