Bursa Nilüfer’de 40. Sokak göle dönüştü!

11.02.2022
A+
A-

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde altyapı yetersizliği ve ilgisizlik dolayısıyla en ufak yağışta göle dönen 40. Sokak’ta sakinler evlerine girememekten dertli.

BURSA (İGFA) – İGF Haber Ajansı’nın WhatsApp Hattı’na Bursa’nın Nilüfer ilçesinden mesaj ileten 30 Ağustos Zafer Mahallesi 40. Sokak sakinleri, Nilüfer Belediyesi’nin sorumluluğundaki alanla ilgili hiç bir yetkiliye ulaşamamaktan şikayetçi.

NİLÜFER BELEDİYESİ DUYARSIZ KALIYOR!

En ufak yağışlı havada adeta evlerinden dışarıya adım atamadıklarını belirten sakinler, yetkililerden sorunlarına çözüm bulmasını istedi. Göle dönüşen yolun çamur deryasından kurtarılmasını beklediklerini ifade eden 40. Sokak sakinleri, işe, okula, hastaneye gidecek vatandaşların bu konuda ciddi sıkıntı yaşadığını ve tüm başvurulara rağmen Nilüfer Belediyesi’nin olaya duyarsız kaldığını iddia etti.

Adeta çamur göletine dönüşen sokaktan fotoğraflar da paylaşan vatandaşlar, “30 Ağustos Zafer Mahallesi 40. Sokak sular altında. Artık gölümüz de var! Durum ciddi ancak yerel yönetimden kimseye ulaşamıyoruz” diyerek sorunlarının bir an evvel çözüme kavuşmasını istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.