Bursa Mudanya’da AK gençliğe atama

Bursa Mudanya’da AK gençliğe atama
08.01.2021
A+
A-

Bursa’da AK Parti İl Gençlik Koları Başkanlığı, Genel Merkez Gençlik Kolları’nın Mudanya’ya ilişkin atama kararını sosyal paylaşım sayfası üzerinden duyurdu.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları artan COVID-19 vakları sebebiyle ülkede ilave olarak kongreleri durdurma ve yeni gençlik kolları başkanlarını, yönetimlerini atama yöntemiyle seçme kararı aldı.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde de 2018 yılı Şubat ayından bu yana AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nı yürüten ve aynı zamanda Mudanya Belediye Meclis Üyesi olan Emre Akdemir, görevi Mehmet Semih Bozdemir’e devretti. AK Parti Bursa İl Gençlik Koları Başkanlığı, Genel Merkez Gençlik Kolları’nın Mudanya’ya ilişkin atama kararını sosyal paylaşım sayfası üzerinden duyurdu.

Paylaşımda, görevi devreden Emre Akdemir’e gayretlerinden ötürü teşekkür eden İl Başkanlığı, yeni başkan Mehmet Semih Bozdemir’e de hayırlı olmasını diledi. Atama kararı sonrasında eski Başkan Emre Akdemir de, sosyal paylaşım sayfasında Gençlik Kolları’na veda ve teşekkür yazısı yayınladı. 35 ayı geride bıraktıklarını kaydeden Akdemir, paylaşımında, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti’nin ilkeleri doğrultusunda tam bağımsız, müreffeh, kökleriyle uyum içinde bir Türkiye hedefi için gençlik yıllarını harcamış olmaktan gurur duyuyorum” görüşlerine yer verdi.

Yönetim Kurulu çalışmaları sona erdiğinde Genel Merkez Gençlik Kolları, Mudanya İlçe Gençlik Kolları yönetiminin atamasını gerçekleştireceği öğrenildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.