Bursa Milletvekili Erozan’dan ‘sosyal medya’ uyarısı

24.08.2018
A+
A-

Neşeli tavırları ile tanınan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor.

Kıbrıs Barış Harekatına katılan Erozan’ın, bazı partililer tarafından  “Bursa listelerine paraşütle indi!” görüşüne paraşütlü fotoğrafını paylaşarak; “Bürokrasi evrakında “Gizliliğin Kaldırılması” diye bir süreç vardır… Gizlilik derecesi taşıyan bir belge ilke olarak üzerinden 30 yıl geçtikten sonra “tasnif dışı” edilip kamuya açık hale getirilebilir. Yandaki fotoğrafın üzerinden 48 yıl geçmiştir. Dolayısıyla paylaşılmasında artık bir sakınca yok. Seçim sürecinde neden veya nasıl liste başına paraşütlendiğimi şaka olarak veya cidden sorgulayanlara iki cevabım olacak:

  1. Sayın Genel Başkanımın takdiridir.
  2. Ne yapayım ruhumda ve geçmişimde paraşütçülük varmış!” ifadelerini kullandı.

DİLİNİZE HAKİM OLUN!

Bu arada sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, son zamanlarda partililerin bazı eleştirilerde topuzun ucunu kaçırdığını, bundan dolayı üzüldüğünü belirterek; “Değerli dostlarım ve dava arkadaşlarım, bu sayfayı yıllarca lise arkadaşlarım ve yakın dostlarımla tecrübe ve hatıra paylaşmak, güncel sorunlara çözüm üretmek için kullandım. Sayımız 40 civarındaydı. Şu anda bu kanaldan hissiyatlarını paylaşanların sayısı 1.676’ya erişti. İYİ Parti içinde siyasi hayata atıldıktan sonra sayfanın niteliği ve içeriği de doğal olarak değişti, ülkenin sorunlarının paylaşıldığı, tartışıldığı ve zaman zaman iğneli eleştirilerin yer aldığı bir arenaya dönüştü. Bunda hiçbir sorun görmedim ve bu kanalı özellikle Bursalı hemşehrilerim ve seçmenlerimle bir diyalog hattı olarak telakki ettim. Katkıda bulunan arkadaşlardan gelecek tüm eleştirilere ve gözlemlere de her zaman açık oldum. Yine de bir hatırlatma gereği hissediyorum: Lütfen eleştirilerinizi ve gözlemlerinizi dosta-düşmana açık bir ortamda yaptığınızı unutmayın. Satırlarınızda faydadan çok zarar verecek bir dil kullanmayın. İsim anarak kişiselleştirmeyin meseleleri. Hepiniz olgun insanlarsınız. Lütfen dikkat!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.