Bursa medyasının acı kaybı! Can Ertan yaşamını yitirdi

Bursa medyasının acı kaybı! Can Ertan yaşamını yitirdi
02.02.2022
A+
A-

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda bulunan gazeteci Can Ertan üç gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Gazeteci Can Ertan geçirdiği soğuk algınlığı sonucu nefes almakta zorlanmaya başlayınca Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde koronavirüs testi yaptırmıştı.

Tetkikler sırasında ayağının kayarak düşmesi sonucu geçirdiği beyin kanamasına bağlı olarak yoğun bakımda bulunan Ertan, üç gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Can Ertan’ın hayatını kaybetmesi ile ilgili Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesinden yapılan açıklamada, “Değerli meslektaşımız Can Ertan’ın cenazesi bugün (2 Şubat 2022 Çarşamba) saat 15.00’te  Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi (Kültürpark) bahçesindeki törenin ardından ikindi vakti Ulucami’den kaldırılarak, Alacahırka’da toprağa verilecektir.” denildi.

Ertan’ın ölümü haberini Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Kayıhan Pala, sosyal medya hesabından duyurdu.

Pala, “Sevgili dostumuz Can Ertan’ı az önce kaybettik. Can gerçek bir yurtsever olmasının yanı sıra iyi bir gazeteci ve en önemlisi çok iyi bir insandı. Bursa önemli bir değerini yitirdi. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.