Bursa İkayder’de devir teslim

17.10.2018
A+
A-

Bursa İK uzmanları platformu İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği’nde (İkayder) görevi devir alan Kurucu Başkan Dr. Bülent Öz, “Yeni dönemde, özellikle enflasyonla mücadele içinde olduğumuz bir dönemde stratejik konumda olan İK uzmanı meslektaşlarımızla daha etkin bir çalışma anlayışı içinde olacağız” dedi.

Bursa’da 2011 yılından bu yana İK uzmanlarının mesleklerindeki gelişimi, ik konusunda getirilen yenilikler ve teşvikler konusunda etkin çalışmalarıyla dikkat çeken İkayder, yeni döneme hazırlanıyor. İkayder’in kurucu Başkanlığını yapan Dr. Bülent Öz, yenilikçi ve dinamik yönetim kadrosuyla görevi devir aldı.

Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenen törende önceki dönem Başkan Bilal Özdemir’den görevi devir alan Dr. Bülent Öz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni döneme dair önemli mesajlar verdi.

YENİ DÖNEMDE ETKİN ÇALIŞMA

Dr. Öz, “Bursa’da 300’e yakın İK uzmanı üyesi bulunan İkayder kentimizin önemli mesleki sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Bugüne kadar yüzlerce etkinlik ve seminerler ile üyelerimizi mesleki konulardaki yenilikler noktasında bilgilendirmelerde bulunduk. Yeni dönemde, özellikle enflasyonla mücadele içinde olduğumuz bir dönemde stratejik konumda olan İK uzmanı meslektaşlarımızla daha etkin bir çalışma anlayışı içinde olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.