Bursa GESİAD’dan Ankara çıkarması…

04.12.2018
A+
A-

Bursa Genç Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Demiral ve beraberindeki heyet, Ankara’ya giderek Anıtkabir başta olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) Bursa Milletvekillerini ve Siyasi Parti Temsilcilerini ziyaret etti.

GESİAD Başkanı Kerim Demiral ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara ziyareti kapsamında ilk önce Anıtkabir’i ziyaret etti. Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün huzuruna çıkan heyet, mozoleye çelenk bırakılmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Başkan Demiral, Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı.

Demiral yazdığı mesajda, “Türkiye’nin geleceğine yön verecek genç iş insanları olarak Ata’mızın huzurunda bulunmaktan gururluyuz. O’nun açtığı yolda yürümeye ve ilkelerini hayatımıza uyarlayarak çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Ata’mızın her zaman özel önem verdiği gençlerin daha çok çalışması, sürdürülebilir kalkınmada daha aktif rol alması için bizler de üzerimize düşeni yapıyor ve yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anıtkabir ziyaretinin ardından, TBMM’ye geçen GESİAD Heyeti, Geçmiş Dönem İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri; Refik Özen, Mustafa Esgin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Sözcüsü Engin Özkoç, CHP Bursa Milletvekilleri; Orhan Sarıbal, Prof. Dr. Yüksel Özkan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ı da Meclisteki makamlarında ziyaret etti.

Oldukça verimli bir ziyaret programı olduğunun altını çizen GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Demiral, “Ankara’da Bursamızı temsil eden ve yaptığı çalışmalarla önemli projeleri hayata geçiren vekillerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Hepimiz Bursamızı ekonomik, kültürel ve sosyal anlamda daha iyi bir konuma getirmek için çabalıyoruz. Bizler de bu anlamda ürettiğimiz projeleri ve fikirlerimizi Vekillerimizi aktardık. Bizleri makamlarında ağırlayan Vekillerimize çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.