Bursa Büyükşehir’in gönüllü denetçilerine plaket

Bursa Büyükşehir’in gönüllü denetçilerine plaket
08.01.2021
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tarafından 2003 yılından bu yana gönüllülük esasıyla iç denetimde görev alan personele başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2003 yılından bu yana birimlerde kalite standardı gerekliliklerinin yerine getirip getirilmediğini kontrol eden gönüllü iç denetçilerle bir araya geldi. Meclis Salonu’ndaki toplantıya, Büyükşehir Belediyesi’nin her biriminden süreçte gönüllü olarak yer almış personel katıldı. Toplantıda, Strateji Geliştirme Şube Müdürü Alper Bayrak tarafından Kalite Yönetim Sistemi kapsamındaki ‘2020 yılı iç tetkiki’ çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gönüllü olarak iç denetçi olan personele mevcut işlerinin yanında bu konuda da emek ve katkı koydukları için teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nin insanın doğumundan ölümüne kadar her anında hizmet eden büyük bir kurum olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, kaynakların kullanım verimliliğini ve vatandaş memnuniyetini artırmak için ‘Yalın Belediyecilik’ vizyonu ortaya koyduklarını anımsattı. Büyükşehir’de Kaizen uygulamalarına 2021 yılında da yoğunlaşacaklarını kaydeden Başkan Aktaş, “Başta vatandaş memnuniyeti olmak üzere süreçleri geliştirmeye çalışıyoruz. Vatandaşa dokunabilmek, doğru anlatabilmek kısmı önemli. Gelişime açık yanlarımız sürekli ölçülüyor, tespit ediliyor ve aksiyonlar alıyoruz” dedi.

Programda gönüllü olarak iç denetçilik yapan 76 personele Başkan Aktaş tarafından plaketleri takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.