Bursa Büyükşehir’den DSP İl’e ziyaret: Derdimiz Bursa!

Bursa Büyükşehir’den DSP İl’e ziyaret: Derdimiz Bursa!
18.10.2023
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şaban Fethi Yıldız, vatandaşların sorunlarını yerinde inceliyor, çözüm noktasında Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin inisiyatif almasını sağlıyor.

Başkanvekili Yıldız, saha çalışmalarında siyasi partilerin il başkanlıklarını da ziyaret ediyor. DSP İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Başkanvekili Fethi Yıldız, İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette MDK Üyesi Nurdan Bilgin, Nilüfer İlçe Başkanı Münire Nursel Banuşoğlu, Kestel İlçe Başkanı Hayriye Yılmaz da bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şaban Fethi Yıldız; “Tek derdimiz Bursamızın Bursalıların hizmet noktasında aksama olmadan yaşanabilir bir kenti dizayn etmek. Bunun için canla başla çalışıyoruz. Belediyelerimizin uygulamalar noktasında elbette bazı eksiklikleri olabilir ama biz bunu minimumun da altına indirdik. Amacımız sağlıklı bir Bursa!” dedi.

DSP İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı da yaptıkları saha çalışmalarını anlattıktan sonra; “Sizler bizde aynı düşünüyoruz. Bursamıza sizin de belirttiğiniz gibi sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması için mutlaka yerel yönetimlerde Ecevit Ruhu’nu yaşatmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bursa; Osmanlı atalarımızın yüzyıllarca sahip çıkabilmemiz için bizim namusumuza emanet edilen bir şehir. Hoyratça kullanarak şehrin kirletilmesine müsaade etmeyeceğiz!” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.