BUİKAD, paylaşım toplantısında Ece Çiftçi’yi ağırladı

BUİKAD, paylaşım toplantısında Ece Çiftçi’yi ağırladı
22.06.2018
A+
A-

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği, Zirveden Gelen Topuk Sesleri paylaşım toplantılarının 33.sünde SosyalBen Akademi ve SosyalBen Vakıfları Kurucusu Ece Çiftçi’yi ağırladı.

BUİKAD kadının iş hayatına katılımının ve iş hayatındaki rolünün arttırılması hedfine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. İş yaşamında başarılı ve rol model olabilecek kadın liderleri, Bursa ile buluşturan ‘Zirveden Gelen Topuk Sesleri’ bu kez 24 yaşında bir ismi konuk etti. 14 yaşında katıldığı bir konferansta sosyal sorumlulukla tanışan, dünya üzerinde her çocuğun eşit sosyal eğitim alamadığının ve çocukların özgüvensiz yetiştirildiğinin farkına vararak yola çıkan Ece Çiftçi, başarı hikayesini paylaştı. 5 arkadaşıyla birlikte Şanlıurfa’da düzenlediği atölyeler ile lise yıllarında sosyal sorumluluk projelerine gönül veren Çiftçi, bugün Türkiye’nin en genç kadın mütevelli heyeti başkanı oldu ve lise ve üniversitelere konuk olarak 50.000’den fazla gence sosyal sorumluluk alanında eğitim verdi.

Sahada 360 gönüllüsü ile dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7-13 yaş arası çocukların sosyal becerilerini ve benliklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini amaçlayanSosyalBen Vakfı kurucusu Ece Çiftçi’yi ağırlamaktan büyük bir heyecan duyduklarını belirten BUİKAD Başkanı İpek Yalçın, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın verdiği “Yetişen Genç Liderler Ödülü”nün de sahibi olan Ece’yi ayrıca tebrik etti. Çiftçi’ye plaketini takdim eden Yalçın, Bursa ili için gerçekleştirilebilecek gönüllü projeler için de her türlü desteğe hazır olduklarını vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.