BTP lideri Baş’tan Mustafa Varank’a cevap…

BTP lideri Baş’tan Mustafa Varank’a cevap…
02.07.2023
A+
A-

BTP lideri Hüseyin Baş; “Utanması gereken babasının partisini yöneten biri değil, devletin malını babasının malı gibi çarçur edenler, milletin hakkını sağa sola peşkeş çekenlerdir.”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol oynadığı görüntülerin servis edilmesine gönderme yapmış, ‘Basketbol oynadığı videoları yayıp bizim liderimiz hala çok genç pazarlaması yapmak aslında liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor.’ paylaşımında bulunmuştu.

BTP liderinin sosyal medyadan yaptığı bu paylaşıma AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, “Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek…” şeklinde karşılık verdi.

BTP Liderinin Varank’a cevabı gündeme oturdu

BTP Lideri Hüseyin Baş, Varank’ın kullandığı bu ifadelere verdiği cevap ile sosyal medyada gündem oldu, geniş yankı buldu.

Hüseyin Baş twitter hesabından şu paylaşımları yaptı;

“Hayatta neye inanırım biliyor musunuz?

Kimse bu arkadaş gibi yalan ve iftiraya sarılmamalı, haddini de aşmamalı.

Sonra üzülür…”

“Öte yandan utanması gereken babasının partisini yöneten biri değildir, devletin malını babasının malı gibi çarçur edenler, milletin hakkını sağa sola peşkeş çekenlerdir.

Ayrıca babam şeyh olsaydı dizinin dibinden ayrılmazdınız zira bayılırsınız şeyhlere.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.