BTP lideri Baş’tan Erdoğan’a ‘satılık’ yanıtı

BTP lideri Baş’tan Erdoğan’a ‘satılık’ yanıtı
19.07.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “biz neyin satılıp satılmayacağını çok iyi biliriz” sözlerine cevap veren Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş “Sen sat, ben babalar gibi geri alacağım!” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turuna çıkarken söylediği “Biz neyin satılacağını neyin satılmayacağını çok iyi biliriz” sözlerine cevap verdi.

“Sarayı sat, Araplar bayılır”

Twitter üzerinden yaptığı ilk paylaşımda, “Sarayı sat, Araplar bayılır” diyen Hüseyin Baş, bir diğer paylaşımında da, “Sen sat, ben babalar gibi geri alacağım!” dedi.

“Kapatılanları açacağız, satılanları geri alacağız”

Yayınladığı videoda AKP iktidarında satılan kurumların listesini de paylaşan Hüseyin Baş, “Cumhuriyetin kazanımı olan hangi fabrika kapatıldıysa tekrar açacağız, Cumhuriyetin kazanımı olan hangi işletme, fabrika satıldıysa geri alacağız, geriye dön marş marş diyeceğiz. Cumhuriyetimizin, vatanımızın, toprağımızın altında hangi madenim, hangi kıymetim varsa bunu da Türk Milleti olarak biz işleteceğiz, size söz veriyorum. Neyi verdilerse geri alacağım. Nasıl alacağım? Babalar gibi alacağım. Babalar gibi verdiler, babalar gibi geri alacağım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.