BTP, İstanbul adayı için mülakatlarını sürdürüyor

BTP, İstanbul adayı için mülakatlarını sürdürüyor
08.12.2023
A+
A-

BTP: Yerel seçimlere Bağımsız Türkiye Partisi mührünü vuracağız.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda İstanbul İl Başkanlığında Aday Adaylığı Değerlendirme Komisyonu tarafından mülakatlar yapıldı.

BTP İstanbul Seçim İşleri Başkanı Avukat Osman Bedri Bektaş, “31 Mart Yerel Seçimleri aday adaylığı başvurusu yapan adaylarımızla online ve yüz yüze görüşmelerimizi yaptık. Adaylarımızın görüşme için yaşadıkları heyecan bizleri de heyecanlandırdı ve mutlu etti” dedi.

“Vatandaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz”

Bektaş, “Uzun zamandır Prof. Dr. Haydar Baş Bey’i takip ediyordum ancak CHP’den kopamadım. İlçe yönetiminde uzun yıllar görev yaptım, bugün gelinen ortamda kimin samimi olduğunu görmüş olduk. Bundan sonra bizim partimiz Bağımsız Türkiye Partisi’dir” diyen bir meclis üyesi adayımız var. Yine “Bağımsız Türkiye Partisi’nden başka gidecek yerimiz kalmadı” diyen bir meclis üyesi adayımız var. Yine “Ben kıymetli genel başkanım Hüseyin Baş gibi bir gencim ülkemin sorunlarını görüyorum ve bu sorunların tek çözümünün partimizde olduğuna kanaat getirdim genel seçimlerde görmüş olduk ki güvendiğimiz herkesin derdi başkaymış samimi değilmişler, bizlere samimi insanlar lazım” diyen bir aday adayımız var.  Vatandaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Vatan ve millet derdi olan herkesi partimize davet ediyoruz”

“Çok verimli bir çalışma yaptıklarını belirten Bektaş, şöyle devam etti, “Aday adaylarımıza bire bir dokunmak bizleri de, adaylarımızı da ziyadesiyle memnun etti. Meclis üyesi aday adaylığı konusunda oldukça yoğun bir talep var. İnanıyorum ki yerel seçimlere Bağımsız Türkiye Partisi mührünü vuracağız. Vatandaşlarımız partimizin web sitesi üzerinden aday adaylık formlarını doldurmaya devam etsinler. Ayrım gözetmeksizin vatan ve millet derdi olan herkesi partimize davet ediyoruz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.