BTP İstanbul Adayı Erdoğanyılmaz, liseli gençlerle buluştu

BTP İstanbul Adayı Erdoğanyılmaz, liseli gençlerle buluştu
07.03.2024
A+
A-

İstanbul’da uluslararası robotik yarışmalara katılan liseli gençleri ziyaret eden BTP İstanbul Büyükşehir Adayı Cihan Erdoğanyılmaz, “Gençlere imkan vererek insan, bilim ve teknoloji odaklı bir anlayışla karanlıkları aydınlatmak bizim elimizde” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Erdoğanyılmaz liseli mucitlerle bir araya geldi.

Liseli mucitlerle buluştu

Gençlerin bilim ve teknoloji alanındaki ilgisini arttırmak amacıyla organize edilen uluslar arası düzeydeki robotik yarışmasın yapıldığı salonu ziyaret eden BTP İstanbul Adayı, bir süre yapılan çalışmaları izledi.

Kendisi de yapay zeka ve teknoloji alanında yaptığı çalışmalarla uluslararası ödüllerin sahibi olan Erdoğanyılmaz gençlerle sohbet etti.

“Bilim ve teknoloji odaklı bir anlayışla…”

Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Erdoğanyılmaz, “Bugün FRC’de robotik alanında müthiş işler başaran gençlerle birlikteydik. Sınırlı imkanlarla geliştirdikleri teknolojiler hepimiz için ilham kaynağı oldu. Gençlere imkan vererek insan, bilim ve teknoloji odaklı bir anlayışla karanlıkları aydınlatmak bizim elimizde. Bizim yönetimimizde bilim ve teknoloji üretimi herkes için erişilebilir olacak.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.