‘Birlikte Güzeliz 3′ Resim Sergisi 12 Ekim’de Bursa’da

‘Birlikte Güzeliz 3′ Resim Sergisi 12 Ekim’de Bursa’da
09.10.2023
A+
A-

Türkiye’nin 81 ilinden öğretmen ve öğrencilerin eserlerinden oluşan 200’e yakın çalışma Bursa’da sanatseverlerle buluşacak.

Türk ressamlarının kadın portrelerinde Frida Kahlo esintilerinin yer aldığı sergi, 12-23 Ekim tarihleri arasında Nilüfer Belediyesi Konak Kültür Evi’nde sergilenecek.

   

Birincisi Bitlis Tatvan’da, ikincisi Antalya’da gerçekleşen serginin koordinatörü Bursalı öğretmen Sevda Eren, serginin 3’üncüsünü Bursa’da düzenleyecek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bursa Yıldırım Adnan Menderes Ortaokulu ev sahipliğinde 81 ilden 81 öğretmen ve öğrencinin eserlerinden oluşan ‘’Birlikte Güzeliz 3’’ Resim Sergisinin Bursa’da sanatseverlerin izlenimine sunulacağını belirten Görsel Sanatlar öğretmeni Sevda Çelik Eren, tüm Türkiye’den öğretmen ve öğrencilerin Tük ressamların kadın portrelerinde Frida Kahlo esintilerinin yer aldığı çalışmalarıyla katıldığı proje ile Frida Kahlo’yu anacaklarını, bu kapsamda hazırlanan eserleri de “Birlikte Güzeliz 3 Resim Sergisi” ile Bursalı sanatseverlerin izlenimine sunacaklarını söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.