Bir AKP’li belediyede daha ‘gri pasaport’ skandalı

Bir AKP’li belediyede daha ‘gri pasaport’ skandalı
02.05.2021
A+
A-

Türkiye’den Almanya’ya belediyeler aracılığıyla gri pasaportla giden kişilere 53 kişi daha eklendi. Son grubun Ordu’nun AKP’li Ulubey Belediyesinden olduğu belirtildi

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, sosyal medya hesabından “Bilin bakalım Ordu ilimizden Almanya’ya ‘Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek’ adıyla insan götüren ikinci ilçe belediyesi hangisidir?” diye sordu. Vatandaşların tahminlerini alan Adıgüzel, bu ilçenin Ulubey olduğunu açıkladı.

MECLİS KARARI VE İSİM LİSTESİNİ AÇIKLADI

Mustafa Adıgüzel, Ulubey Belediye Meclisinin 28.07.2020 tarihinde yapılan toplantı gündemi ve alınan karar ile 53 kişilik isim listesini paylaştı.

Meclis gündeminde “Çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek adlı proje kapsamında Almanya-Hannover şehrine ziyaret yapılması hususunun görüşülmesi” başlığıyla yer aldı.

İsimleri belirlenen 53 kişinin tüm masraflarının Ersin Kilit’e ait olduğu belirtilerek, bu kişilerin görevli olarak gönderilmesine oy birliği ile karar verildi. Listenin ilk sırasında ise AKP’li Belediye Başkanı İsa Türkcan yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.