Binali Yıldırım’dan açıklama: YSK’nın kararının başımızın üstünde yeri var

Binali Yıldırım’dan açıklama: YSK’nın kararının başımızın üstünde yeri var
05.04.2019
A+
A-

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, seçim sonuçları ve itirazlar hakkında yeni bir açıklama yaptı

Binali Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları:

Şu anda beklemekten başka yapacak faaliyet yok. YSK bu süreci yönetecek. Seçimin sahibi YSK’dır. Daha sonra da kararını açıklayacaktır. Rakamlar her an değişiyor ama belirli oranda aradaki farkın azaldığını görüyoruz.

Bütün bu detay çalışmaları ilçelerinin seçim kurullarındaki heyetler tarafında yapılıyor. Bunları güncel olarak benim açıklamam doğru olmaz. Çalışmalar devam ediyor. Eksik girişler ve kaydırmalarla ilgili adımlar YSK tarafından atılıyor. Çalışmalar sona erene kadar devam edecek.

Seçim akşamı 23.25’te gelen verilere göre yaptığım açıklamaydı. Daha sonra rakamlar değişti. Daha önce bunu açıkladım.

“ARADAKI FARK 18 BİN”

YSK’nın saymadan rakamlar açıklamaları manidar. Madem bu kadar kendilerine güveniyorlar buyursunlar sayalım. Her şey ortaya çıksın. İstanbullular rahat etsin. Mazbata kime verilirse YSK tarafından Başkan odur. Fark 29 binlerden 18 binlere inmiş bulunmaktadır. Biz sayımın tamamen yapıldığında işin değişeceğini düşünüyoruz.

“YSK’NIN KARARININ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR”

Üzerimize elzem olmayan işlere karışmamız doğru olmaz. YSK hangi yönde karar verirse versin, başımızın üstünde yeri vardır. Son bilgiler bizde de var. Partimiz takip ediyor. Raporları AK Partili arkadaşlarımız tarafından takip ediliyor. Bu arada devamlı rakam vererek kamuoyunun kafasını karıştırmaya gerek yok

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.