Beştepe’de sürpriz görüşme…

Beştepe’de sürpriz görüşme…
10.11.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu kabul etti. Görüşmede Erdoğan’ın Karamollaoğlu’nu koltuk yerine kanepeye yönlendirmesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, 2 saat 15 dakika sürdü.

Erdoğan’ın Karamollaoğlu’nu yanındaki koltuk yerine kanepeye yönlendirmesi ise dikkat çekti.

KARAMOLLAOĞLU AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Karamollaoğlu, Erdoğan ile bugün yapacağı görüşmede, başkanlık sistemine ilişkin görüşlerini de paylaşacağını belirterek, “Biz, bugünkü haliyle denetlenemeyen bir başkanlık sisteminin doğru olmadığı kanaatindeyiz.” demişti.

Son referandumdan bu yana, Erdoğan ile görüşmediğini anımsattan Karamollaoğlu, seçimlerin bir denetleme aracı olarak görülemeyeceğini vurgulayan Karamollaoğlu, “Seçim başka, denetleme başka bir şeydir.” diye konuştu.

Sağlık çalışanlarının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde fedakarca çalıştığına dikkati çeken Karamollaoğlu, ücretlerinin ve çalışma şartlarının mutlaka düzeltilmesi gerektiğini kaydetti.

Ekonomi politikalarını da eleştiren Karamollaoğlu, Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) açıklanan enflasyon verilerinin, gerçek enflasyon oranını yansıtmadığını savunarak, çalışanlara yapılacak zamların yüzde 40 civarında bir enflasyonu varsayarak düzenlenmesi gerektiğini vurguladı.

Elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasının yetmeyeceğini ifade eden Karamollaoğlu, KDV ve ÖTV gibi vergilerde değişiklik yapılmasına da ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

(veryansintv.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.