Behçet Arı: Birlikte üretip, birlikte yöneteceğiz!

Behçet Arı: Birlikte üretip, birlikte yöneteceğiz!
19.01.2024
A+
A-

Zafer Partisi Keles Belediye Başkan Adayı Behçet Arı: Zafer Partisi belediyeciliğini Kelesli hemşerilerimizle tanıştıracağız.

Zafer Partisi Keles Belediye Başkan Adayı Behçet Arı, ”Memleketim Keles’e katma değer sağlamak için, kimsesizliğine ve sahipsizliğine son vermek adına Belediye Başkanlığına Adayım.” açıklamasında bulundu.

Zafer Partisi belediyeciliğini Kelesli hemşerileri ile tanıştıracaklarını ifade eden Behçet Arı, ”Dağ yöremizin sahipsiz ilçelerinden olan Keles’i sorun belediyeciliği ile değil, şeffaf  belediyecilik anlayışı tanıştırmak için çalışacağız. Keles halkı ile birlikte üretip, birlikte yöneteceğiz. Keles Zafer’e koşacak” dedi.

Keles Belediye Başkan Adayı Behçet Arı, ”Dağ yöresinin bir evladı olarak Keles ve çevresinin sorunlarını biliyoruz. Elimizden gelenin fazlasıyla Kelesli hemşehrilerimiz için çalışacağız. Keles ilçemizin sıkıntılarını da, çözümlerini de mahalle mahalle, sokak sokak çok iyi biliyoruz. Keles halkımızı sorun belediyeciliği ile değil, Zafer belediyeciliği ile tanıştırmak için var gücümüzle çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

BEHÇET ARI KİMDİR?

1990 yılında Bursa’nın Keles ilçesinde 3 çocuklu bir  ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya geldi.

İlk ve ortaokul öğrenimini Doğanbey İlköğretim okulunda, lise öğrenimini Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesinden mezun olarak tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans öğrenimimi sürdürüyor.

Bir erkek, bir kız çocuk babası.

Aile olarak hali hazırda Keles’te esnaf ve tarımsal üretim faaliyetlerini sürdürüyor.

Gıda sektöründe satış pazarlama biriminde başladığı iş hayatıma esnaf olarak devam ediyor.

Bursa’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından DAĞDER üyesi.

Keles Delice Köyü dernek yönetiminde denetleme kurulu üyesi.

Zafer Partisi kurucu başkanlığı görevini üstlendi. Haziran 2022 yılından bu yana Zafer Partisi Keles İlçe Başkanı olarak görev yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.