BBP’li Aydın: Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı hayırlı olsun

BBP’li Aydın: Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı hayırlı olsun
07.04.2021
A+
A-

BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, bölge halkı olarak yıllardır beklenen Emek- Şehir Hastanesi Metro hattı’nın yapılmasına başlanmasından memnuniyet duyduklarını söyledi.

Konu ile alakalı olarak yazılı açıklama yapan BBP Nilüfer ilçe Başkanı Mustafa Aydın;  Geçit, Balat, Ahmet Yesevi, Nilüferköy ve hatta Bademli’de yaşayan insanlarımızın yararlanacağı hafif raylı sistemin devreye girmesi için yıllardır çaba sarf ettiklerini söyledi.

Aydın, yoğun bir nüfusa sahip olmasına rağmen maalesef bu zamana kadar bölge insanına ikinci vatandaş muamelesi yapıldığını belirterek, ”Bu bölge için hayati öneme sahip ve ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak bir projenin gecikmesi veya uygulanmamasını, yöneticilerin bölge insanlarımıza yeterince önem vermemesine bağlıyoruz” iddiasında bulundu.

Şehir hastanesi kurtarıcı oldu!

”Emek- Şehir Hastanesi Metro Hattı’nın temeli atılmasında büyük rol oynayan açıkçası Şehir Hastanesi olmuştur. Şehir Hastanesi olmasaydı böyle bir girişimde bulunulmayacaktı” ifadelerini kullanan Başkan Aydın, ”geç de olsa temel atılmasını memnuniyetle karşılıyoruz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

İstasyonlarda birine “Ahmet Yesevi” ismi verilsin.

Başkan Mustafa Aydın, 6 kilometrelik metro hattında 4 istasyon olacak şekilde faaliyet verecek olan Metro hattındaki istasyon isimlerinin, Geçit İstasyonu, Cami İstasyonu, YHT İstasyonu ve Şehir Hastanesi İstasyonu olarak adlandırıldığını ifade etti.

istasyonlardan birine “Ahmet Yesevi İstasyonu” isminin verilmesini talep ettiklerini belirten BBP’li AYdın, hem metronun zamanında tamamlanması ve isim konusunda da konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.