BBP’li Alfatlı’dan Belediyespor Kulübü Başkanı Dinçer’e ziyaret

BBP’li Alfatlı’dan Belediyespor Kulübü Başkanı Dinçer’e ziyaret
22.07.2020
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’yı ağırladı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ve BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı’na atanan Gökhan Dinçer’i ziyaret etti.

BBP’li Alfatlı, en büyük yatırımın gençlere ve öğrencilere yapılan yatırım olduğunu belirterek, ”Gençler bizim geleceğimizdir. Fikri, vicdanı ve irfanı hür, milli ve manevi değerlere sahip nesiller yetiştirmek bizim asli vazifemiz olmalıdır. Eğitimin yanında sporun her branşında gençlerimizi teşvik etmek ve bu tür alanlar açmak gerekir. Belediyelerin bu konularda öncü olduklarını görmek bizleri sevindiriyor, dedi.

Şehrimizin markası olan Bursaspor ile alakalı olarak da konuşan Alfatlı, Bursaspor’un tekrar hak ettiği yere gelmesi için herkesten fedakârlık beklediklerini dile getirdi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve bu tür alanlarda gençlerimize sportif faaliyetler konusunda katkısı olan herkese teşekkür ederek Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı’na atanan Gökhan Dinçer’e görevinde başarılar diledi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer de, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’ya teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve  Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.