BBP Osmangazi’den kadın emeğine destek

BBP Osmangazi’den kadın emeğine destek
25.12.2023
A+
A-

Büyük Birlik Partisi’nin çiçeği burnunda Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla, saha çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı.

Akpınar Mahalle muhtarlığının Akpınar Yaşam Merkezi’nde düzenlemiş olduğu “Kadın Girişimciler El Emeği Şenliği” programına Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız ve BBP Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla, Kurmayları Veysel Yıldız, Hasan Abacı, Ahmet Bayer, Enver Yavaş, Sabahat Yayla, Kevser Abacı, Sadık Bıyığıbüyükoğlu, Hanife Bayer ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Güliz Yavaş ile kalabalık bir katılım sağladı.

Katıldığı TV programlarında ve kongre konuşmasında sahada olacağını dile getiren Başkan Yayla ve Kurmayları standları tek tek dolaşarak vatandaşlarla konuştu.

   

Kadının ve kadın emeğine saygı duyduklarını ve her çalışmalarında yanlarında olacaklarını dile getiren Başkan Yayla ” biz Büyük Birlik Partisi neferleri olarak sahada halkımızın her bir ferdiyle birebir temas halinde olacağız. Bugün Akpınar Mahallemizde Başarılı Muhtarımız ve aynı zamanda yeni dönemde aday olan Sevgi Gültekin ve ekibiyle birlikte başardıkları organizasyonda emek veren üreten kadınlarımıza destek olmak için onlarla bir aradayız, birlikteyiz. Standları tek tek dolaşarak onlarla sohbet ettik. İstek ve hedeflerini dinledik. Burada olmaktan mutluluk duyduk. Bilim ile ilgili, gençlerimizle ilgili ve özellikle kadınlarımız ile ilgili konularda BBP Osmangazi Kadın Kollarımız ile birlikte ortak çalışmalarda buluşacaklar. Bunlar bizim kıymetlerimiz, farklılıklarımız ve başarımız olacaktır. Milletimize hizmet bizim birinci önceliğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.