BBP lideri Destici, Üsküdar adayını çekti

BBP lideri Destici, Üsküdar adayını çekti
27.02.2024
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Üsküdar Belediye Başkan Adayı Samet Tomakin’i yarıştan çekti.

Cumhur İttifakı bileşenlerinden Büyük Birlik Partisi, daha önce duyurduğu Üsküdar belediye başkan adayını yarıştan çekti.

BBP’in Üsküdar’dan aday gösterdiği M. Samet Tomakin, Mustafa Destici’nin talebi doğrultusunda adaylıktan çekildiğini belirtti.

Tomakin’in adaylıktan çekildiğini duyurduğu paylaşımı şöyle:

– Aylarca hazırlıklarını yaptığımız ve partimizin teveccüh gösterdiği Büyük Birlik Partisi Üsküdar Belediye Başkan adaylığından sadece Genel Başkanımız Sn. Mustafa Destici’nin tensipleri doğrultusunda çekilmiş bulunuyorum.

– Şahsım adına hiçbir parti yahut adayın lehine adaylıktan çekilmem söz konusu değildir.

– Şu ana değin bizlere inanan, desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma ve Üsküdarlı hemşehrilerime özellikle teşekkürü bir borç bilirim, var olsunlar. Kamuoyuna ve destekçilerimize saygıyla duyurulur.

Büyük Birlik Partisi, 14 Mayıs’taki genel seçimde Üsküdar’da yüzde 1 oranında oy almıştı.

YORUMLAR

  1. Mehmet dedi ki:

    Gelecek vaadeden, ciddi çalışmaları olan kıymetli bir Başkanımızdı, ayıp ve yazık oldu.

  2. Selin Naz Nur dedi ki:

    Üsküdarı chp kazanacak. Kendileri korktular ve geri çektiler. Zaten bbp oyu 3 – 4 bin kadar. Bu sonucu etkilemez efendim. Artık Üsküdara Kadın belediye baskani istiyoruz. Kadınlarımız Kadın başkana desteklerini vermeliler.