Bayram Kazancı’dan teşekkür mesajı

14.09.2018
A+
A-

İYİ Parti Genel Merkez Başkanlık Divanı tavsiye kararı gereğince yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bursa İl Başkanlığı görevinden istifa eden Bayram Kazancı, sosyal medya hesaplarından partililere teşekkür mesajı yayınladı.

Görevi yeni il başkanı olarak atanan Yahya Bahadır’a teslim edecek olan Kazancı mesajında, ‘’Bugüne kadar yürütmekte olduğum İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı görevimi hayırlısıyla devrediyorum’’ dedi.

Bayram Kazancı’nın mesajı şöyle:

‘’Çok değerli İYİ ailesi, çok değerli takipçilerim, farklı siyasal partilere gönül vermiş olmasına rağmen şahsıma desteğini esirgemeyen gönüldaşlarım, demokratik bir seçimle şahsımı il başkanlığı görevine layık gören Bursa İl Yönetim Kurulu arkadaşlarım,
BUGÜNE KADAR YÜRÜTMEKTE OLDUĞUM İYİ PARTİ BURSA İL BAŞKANLIĞI GÖREVİMİ HAYIRLISIYLA DEVREDİYORUM.
Genel merkezimizin atamasıyla bayrağı devralan Sn. Yahya Bahadır arkadaşımıza başarılar diliyorum.
En zorlu sürecin en riskli yollarını beraber yürüdük. Bazen çok sevindik bazen çok üzüldük. Bu meşakkatli dönemde birlikte olduğumuz siz yol arkadaşlarıma, kardeşlerime, ülküdaşlarıma şayet var ise tüm haklarım HELALDİR. Lütfen siz de haklarınızı helal ediniz.
Siyaseti, Süper Güç Türkiye idealleri çerçevesinde ve bu hedefe giden yolda projeler üretme sanatı olarak gören, AKIL, BİLİM, VEFA ve LİYAKAT’ı önde tutan bir anlayışla devam ettireceğimi sizlerle paylaşmaktan ayrıca mutluluk duyarım.

Saygılarımla,

Bayram KAZANCI
İYİ PARTİ BURSA İL BAŞKANI’’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.