Başkan Kerimoğlu’ndan ‘Barınamıyoruz Hareketi’ne destek

Başkan Kerimoğlu’ndan ‘Barınamıyoruz Hareketi’ne destek
22.09.2021
A+
A-

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, üniversite öğrencilerinin yüksek kira ve yurt fiyatlarına karşı başlattıkları ‘Barınamıyoruz Hareketi’ne destek için Bakırköy Gezi Millet Parkı’ndaki öğrencileri ziyaret etti.

Yüz yüze eğitimin başlaması ve üniversitelerin eğitim öğretime açılmasının ardında ülkemizde özellikle üniversite öğrencilerinin barınma kalacak yer ve barınma sorunları da gün yüzüne çıkmış oldu. Yurtlarda kendilerine yer bulamayan ve yüksek fiyatlar yüzünden kalacak yer problemi yaşayan üniversite öğrencileri ‘Barınamıyoruz Hareketi’ başlattı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu İstanbul Bakırköy Gezi Millet Parkı’nda 3 gündür sabahlayan öğrencilere destek ziyaretinde bulunarak sorunlarını dinledi.

İstanbul’dan başlayarak tüm Türkiye’ye sosyal medya üzerinden yayılan ve yurt sıkıntısına ve yüksek kira fiyatlarına tepki olarak başlayan hareketin savunucular öğrenciler sorunlarına çözüm bulana kadar sokaklarda sabahlama kararı aldı.

Bakırköy’deki öğrencileri gece kaldıkları parkta ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu gençleri dinleyerek desteğini sundu. Başkan Kerimoğlu öğrencilere “Sorunlarınızın farkındayım. Bakırköy Belediye Başkanlığı halka ve gençlere aittir. Kapıları sizlere hep açıktır, sizleri seve seve konuk edebiliriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.