Bahçeli’nin sözleri Ümit Özdağ’ı kızdırdı

Bahçeli’nin sözleri Ümit Özdağ’ı kızdırdı
17.03.2024
A+
A-

MHP lideri Bahçeli’nin partisinin 14’üncü Olağan Büyük Kurultayı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan için söylediği o söz Özdağ’ı kızdırdı: ”MHP’yi kapatın. AK Parti’ye geçin!”

‘Bu benim son seçimim’ diyen Erdoğan’a seslenip “Ayrılamazsın, Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz. ” diyen MHP lideri Bahçeli’ye Zafer Partisi lideri Özdağ’dan çok sert tepki geldi…

Milliyetçi Hareket Partisi, bugün 14’üncü Olağan Büyük Kurultayı’nı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, kurultayda bin 295 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi.

Kurultaydaki konuşmasında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta sarf ettiği “Bu benim son seçimim” sözlerine değinen Bahçeli, “Buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum; ayrılamazsın Türk milletini yalnız bırakamazsın.  O yüzden Cumhur ittifakı olarak yanıdayız, beraberiz. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz. Allaha emenet olun” dedi.

“KAPATIN PARTİYİ AK PARTİ’YE KATILIN”

Bahçeli’nin Erdoğan’a yönelik bu sözlerine en sert tepki Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan geldi.

Bahçeli’nin söz konusu sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşan Özdağ mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kurtarıcı lider Atatürk’tür. Erdoğan Türkiye’yi neden kurtaracak? Erdoğan AKP genel başkanı olarak kurtarıcı lider ise MHP’ye ne gerek var? Kapatın partiyi, Ak Parti’ye katılın.

Sevgili Türk Milliyetçileri, sevgili MHP’li kardeşlerim, sizleri seçimlerden sonra PKK ile 2. Müzakere sürecini başlatacağı , Anayasamızın ilk üç maddesini değiştirmeye çalışacağı anlaşılan AK Parti’ye değil, Zafer Partisi’ne oy vermeye davet ediyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.