Bahçeli, Tamer Karadağlı’ya sahip çıktı

12.10.2021
A+
A-

Devlet Bahçeli Tamer Karadağlı’ya sahip çıktı: Tamer Karadağlı yalnız değildir.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel başkanı Devlet Bahçeli, son günlerde Altın Portakal ödüllerinde yaşadığı durum nedeniyle gündemde olan sinema ve tiyatro oyuncusu Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında, yanlarında olduklarını belirterek tebrik etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Karadağlı’yı aradığını MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Genel Başkanımız, sinema ve tiyatro oyuncusu Sn. Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında yanlarında olduklarını belirtmiş ve Sn. Karadağlı’yı tebrik etmişlerdir.”

“Görüşmede Sayın Genel Başkanımız, Sayın Karadağlı’nın, Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu ifade etmişlerdir.”

“Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sn. Karadağlı’nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir.”

NE OLMUŞTU?

58.Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi ise “Zuhal” filmindeki rolüyle Nihal Yalçın oldu.

Ödül konuşması yapan Nihal Yalçın’ın konuşmasının devam ettiği sırada Tamer Karadağlı’nın kendisini uyarması gündem oldu. Tavırları tepki çeken Karadağlı, Yalçın konuşma yaparken sık sık saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli etti.

“ARTIK SUS MU DİYORSUNUZ?”

Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, dayanamayarak ödülü Nihal Yalçın’a uzattı.

Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise “Kim verdi ödülü?” diye sordu. Daha sonrasında Karadağlı’ya dönerek “Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?” ifadelerini kullandı. Tamer Karadağlı ise “Ödülünüzle birlikte konuşun diye” yanıtını verdi.

‘TAMER’ İN ÖNÜME GEÇMESİNE İZİN VERMEYİN!’

Karadağlı’nın hareketi sosyal medyada tepki aldı.

Nihal Yalçın ise “Lütfen Tamer’ in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!” diyerek kişisel hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.