‘Bağımsız Gazeteci’lere reklam tepkisi dinmiyor!

‘Bağımsız Gazeteci’lere reklam tepkisi dinmiyor!
28.05.2022
A+
A-

Kendilerini ‘Bağımsız Gazeteci’ olarak tanıtan bir grubun para karşılığı reklamını yaptığı FOY Token’in kurucularının 16 milyon liralık vurgun yaptığı ve kayıplara karıştıkları iddiaları, son dönemde kripto para piyasalarındaki düşüş nedeniyle yeniden gündeme geldi.

Kripto para yatırımcılarının büyük tepki gösterdiği ve kendilerini ‘Bağımsız Gazeteci’ olarak tanıtan Gökhan Özbek, Çağlar Cilara, Kemal Özkiraz ve Levent Özeren gibi isimlerin yaptıkları reklam paylaşımlarına tepkiler dinmiyor. Bir çok coin yatırımcısı, ‘Bağımsız Gazeteci’lerin FOY Token reklam paylaşımlarına güvenerek yatırım yaptıklarını ve  kurucuların vurgun iddiaları sonrasında zor durumda kaldıklarını belirtiyorlar.

Son dönemde kripto para piyasalarında yaşanan büyük kayıplar sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden ‘Bağımsız Gazeteci’lerin reklam paylaşımlarına tepkilerini dile getiren bir çok FOY Token yatırımcısı, tepkilerini sert şekilde dile getiriyorlar.

FOY Token ile ilgili ‘Bağımsız Gazeteci’lerin sosyal medya hesapları üzerinden aynı metnin paylaşıldığını dile getiren  yatırımcılar, ”Bir de aynı metinlerle reklam paylaşımı yapıyorlar. Hepsi aynısını yapıyor. Bunlara bir metin hazırlanmış verilmiş. Bunlar da FOY Coin, FOY Token diye coin markasının reklamını yapıyor. “Ben aldım, şu kadar memnunum. Piyasalar kötü ama FOY Coin, piyasaya şu kadar yeni şey sürüyor. Güvenin alın.”diyerek yatırımcıya güven aşılıyorlar” diyerek tepkilerini ifade ediyorlar.

İŞTE ‘BAĞIMSIZ GAZETECİ’LERİN O PAYLAŞIMLARI VE TEPKİLER:

 

NE OLMUŞTU?

Ankara Kuşu olarak bilinen Oktay Yaşar’ın sürekli reklamını yaptığı FOY Token için Temmuz ayında kendilerini gazeteci olarak tanıtan Gökhan Özbek, Çağlar Cilara, Kemal Özkiraz ve Levent Özeren gibi isimlerin ‘FOY şöyle iyi, böyle mükemmel, giren pişman olmaz, düştüğüne bakmayın, telafi coin verilecek, tebrikler’ gibi sosyal medya paylaşımlarıyla, insanları FOY Token almaya yönlendirdiği dikkat çekmişti.

Gelen tepkilere kendilerini ‘haber niteliğinde paylaştım’, ‘battı mı’, ‘suç mu’, ‘foyum var’ falan diyerek savunan bu isimlerin aslında, her attıkları tweet başına 500 TL aldıkları ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.