Ayşe Sucu, İYİ Parti’de sekreteri işinden etti!

Ayşe Sucu, İYİ Parti’de sekreteri işinden etti!
03.11.2023
A+
A-

İYİ Parti’de görevli sekreterin işine son verilmesi genel merkezi karıştırdı. Huzursuzluğun çıkış nedeni olarak Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu olduğu iddia edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Basın Danışmanı Murat İde’nin yanısıra, üç gün önce Cihan Paçacı’nın sekreteri F.T.’nin de görevine ilginç bir şekilde son verildi.

İYİ Parti’nin ilk kurulduğu günden itibaren genel merkezde çalışan ve önce Koray Aydın’ın daha sonra farklı genel başkan yardımcılarının sekreterliğini yapan F.T., son olarak Cihan Paçacı’nın yanında görevlendirildi.

24 Haziran’daki olağan kurultayın ardından genel başkan yardımcısı olan Ayşe Sucu, Cihan Paçacı’nın odasına girip çıkarken sekreter F.T.’nin ayağa kalkmadığından şikayet etti.

Odaya her girdiğinde sekreterin ayağa kalkarak kendisini selamlamasını isteyen Ayşe Sucu, beklentisi karşılanmayınca sekreter F.T.’yi kendisine “saygısızlık” yaptığı iddiasıyla genel başkan Meral Akşener’e şikayet etti. Akşener de F.T.’nin tazminatı ödenerek işten çıkartılması yönünde talimat verdi.

Öte yandan sekreter F.T.’nin yanısıra genel merkezde görevli iki şoför de araçların muayeneleriyle ilgili sorun nedeniyle işten çıkartıldı.

AYŞE SUCU KİMDİR?

İlahiyat eğitimi alan Ayşe Sucu (64) Diyanet’teki görevinden sonra Sözcü Gazetesi’nde yazarlık yapmaya başladı.

Daha sonra İYİ Parti’ye katılan Sucu, 24 Haziran’da gerçekleştirilen 3. olağan kurultayın ardından Parti İçi Eğitim Başkanı oldu.

Ardından Meral Akşener’in Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki Portaş’ın genel müdürü Mesut Özarslan’a verdiği talimatla Ayşe Sucu, Portaş A.Ş.’nin yönetim kuruluna yazıldı.

Ankara Büyükşehir’in inşaat ve asfalt işlerini yapan Portaş’ın yönetimindeki ilahiyatçı Ayşe Sucu’ya yakın zamanda bir de makam otomobili tahsis edildi.

(Kaynak: ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.