Ayhan Özbek, Yıldırım’da kentsel dönüşümü ele aldı

Ayhan Özbek, Yıldırım’da kentsel dönüşümü ele aldı
25.03.2019
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, seçim çalışmalarına kentsel dönüşüm kapsamına alınan mahalleleri ziyaret ederek devam etti.

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde BBP’den aday olan Eczacı Ayhan Özbek seçim çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar sürdürüyor.

Özbek’ten ‘şuyulandırma yapılmayacak’ sözü

Ayhan Özbek, Meclis adayları ile beraber kentsel dönüşüm kapsamına alınan Mevlana, Ulus, Yavuzselim, Arabayatağı, Çınarönü ve Hacivat mahallerinde halkla buluşup dertlerini dinledi.

Özbek yaptığı açıklamada, ‘’Biz, sizi uyarmaya geldik. Bakanlar Kurulu tarafından bu bölge Kentsel Dönüşüm kapsamına alınmış. Herhangi bir müteahhit geldiğinde belediyeye sormadan kesinlikle sözleşme yapmayın. Bu bölge işyeri artı konut olarak 24.5 mt yüksekliğindedir. Anlaşmalarınızı buna göre yapın’’ diyerek uyarıda bulundu.

BBP’li Özbek, şuyulandırma ile alakalı olarak, ‘’Bu konuda sizin canınızı çok yaktıklarını biliyorum’’ diyerek göreve geldikleri taktirde şuyulandırmanın asla yapılmayacağını ve kentsel dönüşüme 6 ay içinde başlayacağının sözünü verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.