Aydın Ünal, hakareti alışkanlık haline getirdi

Aydın Ünal, hakareti alışkanlık haline getirdi
04.01.2024
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AKP’li Aydın Ünal’ın söylemlerine sosyal medya hesabından sert yanıt verdi, takipçilerine seslendi.

Daha önce Devlet Bahçeli için, “Bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor” diyen Aydın Ünal, şimdi de Ümit Özdağ’a hakaret yağdırdı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı AKP’li Aydın Ünal ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında sert bir polemik yaşandı.

İlk olarak Ünal, “İsrail – Filistin hattındaki çatışmalar”, “Tevhid bayrağı taşıyan adama yumruklu saldırı” gibi konuların yorumlandığı TVNET yayınında konuyu Özdağ’a getirdi:

“(…) Özellikle Ümit Özdağ denilen o kansız; ki isterse dava açsın gider o mahkemede de sonuna kadar kendimi savunurum. Ümit Özdağ bir vatan hainidir. Vatana ihanetten mutlaka yargılanması gerekiyor. Bütün yaptıklarıyla Türkiye’ye zarar vermektedir. Türkiye’yi ayrıştırmaktadır. Onun için inşallah dava eder. (…)”

Ünal, devamında Özdağ’ın takipçilerini de “Tahrik ettiği, kışkırttığı kitlelerin Türkiye için ciddi bir sıkıntıya dönüşmekte olduğunu görüyorum. Bunlar zaten kafası çalışmayan, ahmak, çok yüzeysel düşünen bir kitle” gibi sözlerle hedef aldı.

ÖZDAĞ: AVUKATIM DAVA AÇTI, SİZ DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUN

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hakareti alışkanlık haline getiren AKP’li Aydın Ünal’ın sözlerine kişisel sosyal medya hesabından sert cevap verdi.

Konuyu mahkemeye taşıyacağını belirten Özdağ, şunları kaydetti:

“Ümit Özdağ, kansız, batan haini, Zafer Partililer, Ümit Özdağ’ın kışkırttığı kitleler kafası çalışmayan, ahmak, ayak takımı, yüzeysel düşünen insanlarmış. İmam hatip lisesi, edebiyat fakültesi ve Hak-İş basın danışmanlığından ibaret üstün kariyeri olan (bir dönem AKP Milletvekli) bana ve Zafer Partililere hakaret etmiş. Avukatım dün gece bu seviyesi düşük hakaretler ile ilgili dava açtı. Bütün Zafer Partisi il başkanları, ilçe başkanları ve parti üyelerine çağrımdır. Bu zat ile ilgili suç duyurusunda bulunun. Manevi tazminat davası açın.”

ALİ YERLİKAYA’NIN ‘ATATÜRK’ PAYLAŞIMINI ELEŞTİRMİŞTİ

Aydın Ünal, Riyad’daki Süper Kupa skandalının yaşandığı gün sosyal medya hesabından Atatürk görseli paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya da yüklenmiş ve “CHP iktidara mı geldi, nedir, gece darbe mi oldu yoksa” demişti.

BAHÇELİ’YE DE ÇOK AĞIR HAKARET ETTİ

Aydın Ünal, Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli için şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor.

Devlet Bahçeli’yi önümüzdeki günlerde Sn Cumhurbaşkanı ve ailesine ettiği tüm hakaretlerden dolayı bin pişman göreceğiz. Evet, zavallılık… Devlet Bahçeli koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek. Aksi takdirde HDP’li bakanlara da MHP’li bakan denir.”

MHP: AK SARAYA TAVSİYEMİZDİR!

AKP’li Aydın Ünal’ın Devlet Bahçeli’ye hakaretine MHP’nin sosyal medya hesabından şu cevap verildi:

“Ak Saraya tavsiyemizdir! Bütün itlerinin kuduz aşısını yaptırsın. Aşının dahi fayda etmeyeceği Aydın Ünal’ı da karantinaya alsın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.