Ardahan Valisi Hüseyin Öner gazetecilerle buluştu

Ardahan Valisi Hüseyin Öner gazetecilerle buluştu
08.01.2021
A+
A-

Ardahan Valisi Hüseyin Öner ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, gazetecilerin bu özel gününü tebrik etti. Vali Öner, “10 Ocak hem Çalışan Gazeteciler’in hem de Mülki İdare Amirlerinin Günü. İki güzide meslek grubuna da başarılı bir iş hayatı diliyorum” dedi.

Basının, halkın bilgilendirilmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde en önemli araçlardan biri olduğunu kaydeden Öner, “Aynı zamanda toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişim sağlamasına katkıda bulunan önemli bir unsurdur. Bu konuda ilimizdeki yerel ve ulusal basın kuruluşlarımızın ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla ve büyük bir özveri içerisinde görevlerini yerine getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.Devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören, işini layıkıyla yapan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

Gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekilen Vali Hüseyin Öner, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilere çeşitli hediyeler verdi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.