Ünlü mankenlerden ‘savaşa hayır’ mesajı

17.06.2022
A+
A-

Tekstilin kalbinin attığı Fimka Store İstanbul Laleli’de düzenlenen görkemli açık hava defilesi büyük alkış aldı. Demet Şener, Özge Ulusoy, Şevval Şahin ve Şebnem Schaefer defilede podyuma çıktı.

İSTANBUL (İGFA) – Sezonun son trend renkleri fuşya, yeşil, mavi ve turuncu defilede öne çıkan renkler olurken büyük ilgi uyandıran kreasyon ve sunum çok beğenildi.

Koreografisini Serkan Duman ve Gökhan Duman gerçekleştirdiği defilede ünlü mankenler Özge Ulusoy , Demet Şener, Sebnem Schaefer ve Şevval Şahin yer alırken defilede podyuma çıkan Rus ve Ukraynalı modeller “savaşa hayır” mesajı verdi.

Defileyi düzenleyen Fimka Grup Yönetim Başkanı Barış Köseliören, Türkiye’nin en ünlü modelleriyle birlikte tüm dünyaya barış mesajı verdiklerini söylerken bu mesajın Türkiye ekonomisi için de önemli olduğunu dile getirdi.

DEMET ŞENER: HAYATIMDA BİR İLK

Defilede podyuma çıkan Demet Şener, dev podyumda yürüdüğü defilenin kendisini çok etkilediğini söylerken, “1995’ten beri çıktığım en çarpıcı defilelerden biri diyebilirim. İlk kez böyle bir ambiansta böyle bir deneyim yaşıyorum” dedi.

ÖZGE ULUSOY: BARIŞ MESAJI ÇOK DEĞERLİ

Özge Ulusoy defile sonunda Rusya ve Ukrayna bayraklarıyla verilen “Savaşa hayır” mesajının öneminden bahsederken, “Bu mesaj çok değerliydi. Barış için bu adımı attığımız için ve böyle bir mesajın parçası olduğum için mutluyum” dedi.

Özge Ulusoy, bir süredir aşk yaşadığı Faruk Çolakoğlu’yla ilişkisiyle ilgili de, “Faruk bey işlerinden dolayı medyadan uzak durmayı istiyor. Gizemli aşk hoşuma gitmeye başladı” dedi.

İbiza tatilinden dönüp ayağının tozuyla defilede podyuma çıkan Şevval Şahin güzelliğiyle dikkat çekti. Defile sonrası konuşan Şevval Şahin, “Bodrum mu, ibiza mı?” sorusuna önce güldü, sonra da “Bodrum’un havası başka” yanıtını verdi. Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da beraber görüntülendiği Şeyma Subaşı’yla barışmasıyla ilgili soruya, “Şeyma’yla hiçbir zaman büyük küslüğümüz olmadı. Bodrum’da da karşılaştık ve güzel vakit geçirdik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.