Ankara’da İYİ Parti – Mansur Yavaş savaşı

Ankara’da İYİ Parti – Mansur Yavaş savaşı
15.02.2024
A+
A-

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a adeta savaş ilan etti.

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a hitaben paylaşımda bulundu.

Yıldırım’ın ilginç ifadeler kullandığı paylaşımı şöyle:

“ZORBALIĞI KONUŞMAK ZORUNDAYIZ…”

– Artık adını koymak ve Ankara’da yaşanan Mansur Yavaş zorbalığını konuşmak zorundayız.

– Bugün aday tanıtım toplantımızda yaşananların, 2018 yılında Genel Başkanımızın evinin basılmasından ve kapısının önünde slogan atılmasından farkı yoktur.

“ŞANTAJA MARUZ KALDIK”

– İYİ Parti yaklaşık 6 aydır Mansur Yavaş’ı destekleyenler tarafından örtülü şantaja maruz kalmaktadır.

– Seçimlere müstakil girme fikri ortaya çıktığından beri Yavaş ve belediye şirketleri ile iltisaklı birçok isim istifa ettirilmiş ve partimiz istikrarsızlaştırılmaya çalışılmıştır.

“UCUZ OYUN”

– İYİ Parti’nin müstakil hareket etmesini engelleyemeyen Yavaş, bugün işi iyice azıtmış, paralı askerlerini burnumuzun dibine kadar sokmuş ve kameralar önünde ucuz bir oyun oynamaya kalkışmıştır.

“YAVAŞ VE SAZ ARKADAŞLARI”

– Yavaş ve saz arkadaşları için İYİ Parti’nin bağımsızlığının da haysiyetinin de hiçbir önemi yoktur. Onlara göre, Mansur Yavaş’ın seçimleri kazanması için atılacak bir adım İYİ Parti’nin itibarının zedelenmesine, istikrarsızlaşmasına, hatta dağılmasına sebep olsa bile mübahtır.

“CHP’NİN LOGOSUNDAN UTANAN…”

– CHP’nin logosundan utanan ve kendisini CHP’den üstün tutan, İYİ Parti’yi ise kendi kariyer yolculuğunda kullanılan herhangi bir aparat olarak gören Yavaş’ın muhalefet siyasetine zararı tahmin edilenin çok üstündedir.

“MUHALEFET İLE TEK İLİŞKİSİ”

– Yargıyı Fetöcülere teslim eden 2010 referandumuna evet diyen, MHP Genel Başkanı’nı sırf hayır kararından dolayı CHP ile yakınlaştığı için eleştiren, Can Atalay’ın milletvekilliğinin gasp edilmesini eleştiremeyen, hukuksuzluklara tepki koyamayan Yavaş’ın muhalefet ile tek ilişkisi muhalif seçmenin Erdoğan karşıtlığı yüzünden biriken oylarını almaktan ibarettir.

– Aslında Mansur Yavaş muhalif değildir. Gerçek bir muhalif ne OHAL günlerinde kelle koltukta kurularak Türk muhalefetini Rusya’ya benzemekten alıkoyan İYİ Parti’yi zayıflatmayı amaçlar ne de son 20 yıldır Erdoğan’a teslim olmayan CHP logosundan utanır.

“SAHTE ANKETLER ÜRETEN…”

– Sahte anketler üreten, kendisini eleştiren sivil vatandaşlara uygulanan şiddet görüntüleri WhatsApp mesaj kutusunda bulunan, seçim kampanyasına nereden geldiği meçhul paralar harcayan, trol orduları besleyen, yandaşlarına parti genel merkezlerini bastıran Yavaş’ın “az laf çok iş” derken bahsettiği “çok iş”lerin ne olduğu bu seçim döneminde mutlaka ortaya konulacaktır.

“RANT İLİŞKİLERİ…”

– Sayın Yavaş, biz buradayız. Araya piyonlarını sokmadan karşıma çıkıp benimle tartışamaya cesaretiniz olmadığını çok iyi biliyorum. Yine de şunu bilin ki, size ve sizin temsil ettiğiniz rant ilişkileri üzerinden siyaset üretme kültürüne son vereceğiz.

– Zira biz kendi ikbalimiz ile memleket arasında kaldığımız zaman memleketi seçenleriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.