ANAP Bursa’dan milletvekili adayı olan Terzioğlu’ndan yoğun mesai

ANAP Bursa’dan milletvekili adayı olan Terzioğlu’ndan yoğun mesai
27.04.2023
A+
A-

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Anavatan Partisi’nden Bursa birinci bölge ikinci sıra milletvekili adayı olan Recep Terzioğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Bursa’dan milletvekili adayı olan iş insanı Recep Terzioğlu yaptığı açıklamada, “Bizler il il, ilçe ilçe gezip, hakikatin sesi olacağız. Milletimize kulak vereceğiz. Toplumun gerçek gündeminden asla sapmayacağız. Bizler Anavatan Partisi olarak, bu ülkede tek yürek, tek bayrak bilinciyle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi

Anavatan Partisi’nin kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle, emeklilerle, öğretmenlerle, işçilerle, esnafla eşitlik için, adalet için, özgürlük için yola çıktığını ifade eden Recep Terzioğlu, ”Çözüm haritamız belli. Çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız. Toplumu kutuplara ayırmayacağız. Kutuplaşmadan yana olan siyasetçilerden olmayacağız. Hep beraber Türkiye’nin yaralarını saracağız. Biz, Türkiye’nin haysiyetli insanları için buradayız. Artık Türkiye’nin Anavatanı var. Bursa’nın Anavatanı var. Vakit, birlik vaktidir, vatanını seven, toprak kokusuna hasret kalan, içinizden biri olarak hepinizden desteklerinizi bekliyor ve çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.