Altaylı ile Varank sosyal medyada kapıştı

Altaylı ile Varank sosyal medyada kapıştı
02.08.2023
A+
A-

AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Fatih Altaylı’nın TOGG aracını övdüğü videoyu alıntılayarak ‘sponsor arayışları başlamış’ ifadelerini kullanınca karşı taraftan yanıt gecikmedi.

Fatih Altaylı, önceki gün YouTube kanalında yayınladığı videosunda ‘TOGG alırım’ diyerek aracı değerlendirmişti.

Altaylı, “Bu sabah bir mühendis abimle konuştum, TOGG kullanmış bayılmış. Özellikle içi çok güzel. Ön tarafı komple led ekran. Bu kadar iyi led ekran emin olun ki Porsche’de yok. Çok şık yapmışlar. Son derece geniş, ferah, konforlu.” ifadelerini kullanmıştı.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Altaylı’nın bu sözlerinin yer aldığı videoyu alıntılayarak, “Opsiyonlu devam eden Ciner sponsorluğu yetmemiş olacak ki yeni sponsor arayışları başlamış…” dedi.

ALTAYLI’DAN YANIT

Bu sözler üzerine Altaylı, Varank’ın paylaşımına yorum yaptı. ‘Bak mustafa efendi’ diyerek söze başlayan Altaylı, şu ifadeleri kullandı:

“Sponsorla çakışan adam arıyorsan çevrene ve aynaya bak. Seviyen benim inemeyeceğim kadar aşağıda olduğu için bu kadarla yetin. Edepli ol. Yoksa togg kötü araba da ben o arabaya iyi diyerek sponsor mu arıyor oluyorum.”

(tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.