Aliye Şahin Korosundan muhteşem moral gecesi konseri

Aliye Şahin Korosundan muhteşem moral gecesi konseri
17.04.2023
A+
A-

Aliye Şahin Korosundan Uğur Mumcu Salonunda muhteşem moral gecesi konseri…

Musa Eroğlu’nun öğrencisi Aliye Şahin, öğrencileri ile birlikte muhteşem bir konsere daha imza attı.

Nilüfer Uğur Mumcu Salonunda verilen konsere müzikseverler tarafından büyük bir katılım ve ilgi gösterildi. 2007 yılında kurulan Aliye Şahin Korosu ismini üyelerinden almış ve 2007 yılından bu yana faaliyet göstererek bir çok başarılı konsere imza atmıştır.

Aliye Şahin Korosu (AŞK) çeşitli mesleklerden oluşan üyeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Koro sazları da bu işi AŞK ile yaparken, tüm üyeler gönüllülük esasına dayanarak çalışıyor.

Nilüfer Uğur Mumcu Salonunda seyircilere coşkulu anlar yaşatan koronun başarılı geçen konseri sonrası görüşlerine başvurduğumuz Aliye Şahin yaptığı açıklamada, ”Koromuz herhangi bir maddi destek almadan yoluna devam etmek için çaba göstermektedir. Konserlerimiz ücretsizdir. Konserlerimizin ücretsiz olmasının sebebi  bütün izleyicilerimize ulaşmak, farklı, kaliteli, yenilikçi konser anlayışımız ile onları tanıştırmaktır.” dedi.

Ülke olarak içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerde biraz da olsa halkımıza moral vermek amacıyla bu akşam başarılı bir konsere imza attıklarının altını çizen Aliye Şahin, ”Bursa’da bulunan depremzedeler ile birlikte olduk. Acılarımızı belki unutamayız ama en azından hep birlikte moral bulduk. Bunu uzun yıllar AŞK ile yapacağımıza inancımız tamdır. Koro şefi olarak seyircilerimizin bana verdiği ÇILGIN ŞEF unvanını layığıyla ve yenilenerek icra edeceğim” diye konuştu ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

KORO SAZ EKİBİ

Baş Saz                   Ozan Demir

Bağlama                  Erdinç Kılıç

Bağlama                  Salih Ayaz

Bağlama                  Koray Aydemir

Ritm                        Aytaç Samanlıoğlu

Alt yapı Klavye      Konur Samanlıoğlu

Gitar                        Barış Onkar

KORİSTLER

Abdullah Kaya , Ahmet Çınar , Arzu Salık, Çetin Ardin, Erol Arslan, Eylül Kemeç, Fulya Demir, Gamze Kemeç, Havva Yücel, İsmail Tiftik, Murat Taner, Salih Şengün, Seval Çakar, Sibel Özcan Karadeniz, Turgay Kuş, Tülay Gürdal, Yücel Yavuz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.