Akşener’e ‘Montrö’ dersi: ‘Zevzek’ sözlerini unuttu

Akşener’e ‘Montrö’ dersi: ‘Zevzek’ sözlerini unuttu
27.02.2022
A+
A-

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Twitter’da yaptığı açıklamada “Montrö’nün, Lozan’ın ve ülkemizi Dünya savaşının dışında tutabilmiş iradenin hayati önemini anlamalı ve o iradeyi gösterebilenlere bir hayır dua göndermelidir.” paylaşımında bulundu. 104 emekli amiralin ‘Montrö‘ duyurusu hakkında ‘Bu bir zevzekliktir’ diyen Akşener’e yanıt gecikmedi: “Siz hayır duası ettiniz mi sözde değil “özde” destekleyecek politikacılara ihtiyaç var.”

veryansintv.com’un haberine göre, Meral Akşener Twitter’dan Rusya-Ukrayna savaşını değerlendirdiği paylaşımında Montrö’ye de değindi.

Akşener “Saraydaki bol maaşlı şen azınlık ve iktidarları da bu vesileyle mirasyedi bir evlat gibi her fırsatta hor gördükleri Montrö’nün, Lozan’ın ve ülkemizi Dünya savaşının dışında tutabilmiş iradenin hayati önemini anlamalı ve o iradeyi gösterebilenlere bir hayır dua göndermelidir.” ifadelerini kullandı.

Akşener’e 104 emekli amiralin ‘Montrö‘ duyurusu hakkında yaptığı ‘Bu bir zevzekliktir” açıklaması hatırlatıldı.

‘SÖZDE DEĞİL ÖZDE’

Emekli Amiral Mustafa Özbey, Akşener’in Twitter’daki paylaşımına “Montrö Antlaşması ile ilgili duyarlılık gösteren 104 şerefli Amiral’e, “Zevzek” dedikten sonra, şimdi siz de bu iktidar gibi, hidayete mi erdiniz? O “Zevzek” yakıştırması Amirallerden biri de benim. Montrö düzenin sözde değil “özde” destekleyecek politikacılara ihtiyaç var.” sözleriyle yanıt verdi.

‘SİZ HAYIR DUAYI ETTİNİZ Mİ?’

Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz’in eşi Rengin Gürdeniz de “Siz o hayır duayı 104 amirale ettiniz mi? Yoksa onlara ‘zevzek’ mi dediniz sayın Akşener?” paylaşımında bulundu.

(Kaynak:veryansintv.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.