Akşener’den Mansur Yavaş’a sert sözler!

Akşener’den Mansur Yavaş’a sert sözler!
08.03.2024
A+
A-

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanlığı adaylığına davet edildiğini ama bunun etik olmadığını söyleyen Mansur Yavaş’a kavgada söylenmeyecek sözler söyledi.

Cumhurbaşkanlığı adaylığına davet edildiğini ancak bunu etik olmadığını söyleyen Mansur Yavaş, Meral Akşener’in sert eleştirilerine maruz kaldı.

Akşener, “Yavaş, milletin isteğine cesaret edemedi. Şimdi partimize zarar vermek için korkaklığını cesaret gibi gösteriyor.” diye konuştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Akşener, benim adaylığımda ciddi olsaydı, başka bir partideyken, benden habersiz bana çağrı yapmak yerine, Altılı Masa’da beni önerirdi. “Hem Ekrem Bey hem de bana çağrı yaptı. İkimiz de evet deseydik ne yapacaktı? Kura çekilecek miydi? Bu doğru değil.” diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a tepki gösterdi.

“CANLI YAYINDA SÖYLEDİ”

Akşener şöyle devam etti:

“Yavaş’a adaylığı herkesin gözü önünde teklif ettim ama o millet için o cesareti gösteremedi. O günler bitti. Şimdi korkaklığını, partimize saldırarak cesarete çevirmeye çalışıyor. İlçe başkanlarını istifaya zorlayıp kendisiyle çalıştığını canlı yayında söyledi.”

(habererk.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.