AKP’li Vekil Ödünç’ün Rotası, Mustafakemalpaşa…

AKP’li Vekil Ödünç’ün Rotası, Mustafakemalpaşa…
03.09.2020
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, dur durak nedir bilmiyor. Meclis ara tatilinde Bursalılarla, işyerlerinde esnafla buluşuyor, AK Parti Teşkilatlarını ziyaret ediyor, bürokratlarla bir araya geliyor ve Bursa’daki yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.

Vekil Ödünç, Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatı ile buluştu

Bursa Milletvekili Ödünç, Mustafakemalpaşa ziyaretinde AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu ve İlçe Yönetimi ile toplantı gerçekleştiren Ödünç; “Teşkilatlarımız bizim her şeyimiz. Sahada biz onlarla görüyor, onlarla yürüyoruz. Onların heyecanı bizi diri tutuyor. AK Parti ailesinin bir neferi olmak büyük bir onurdur. Biz İlçe Teşkilatımızla 2020 çalışmalarını değerlendirdik. Ankara’dan beklentilerini aldık. İlçe Başkanlığımızda Mustafakemalpaşa İlçe Belediye Meclisi Grup toplantısına katılım sağladık” dedi.

Ödünç’ten Kanar’a ziyaret

Bursa Milletvekili Ödünç, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu ve İlçe Yönetimi  ile birlikte Başkan Mehmet Kanar’a ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Kanar’dan Mustafakemalpaşa Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi olan Ödünç; “Bu çalışmaları duyunca göğsümüz kabardı, sayın başkanın ilçemize kattığı değer, projeler bizi gururlandırdı. Genç ve dinamik olan Belediye Başkanımız inanıyorum ki, Mustafakemalpaşa ilçemizi daha da markalaştıracaktır. Bugün burada olmaktan büyük mutluluk duydum. Kendilerine faaliyetlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ödünç’ten Mustafakemalpaşa’da esnaf ziyareti

Milletvekili Atilla Ödünç, Mustafakemalpaşa esnafını işyerlerinde İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu ile birlikte ziyaret etti. Esnafın beklentileri, durumları ve taleplerini yerinde gören Ödünç; “Tüm dünya pandemi dolayısıyla çok kritik bir dönemden geçiyor. Ülkemizde bundan nasibini alıyor. Tabi bu işten en çok etkilenen küçük esnaf. Bunun bilincindeyiz. Onların durumlarının iyileşmesi için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlıklar büyük bir özveriyle çalışıyor. İnşallah bu zor günleri de birlikte atlatacağız” dedi.

Ödünç, Suriyelilere Yardım Tırını uğurladı

Milletvekili Atilla Ödünç; İHH Mustafakemalpaşa Şubesi tarafından Suriyeliler için hazırlanan yardım tırının uğurlama programına katıldı. Ödünç; “ Bu aziz millet her zaman düşkünün, darda kalanın, mazlumun yanında olmuştur. Ekmeğini kardeşleri için bölmekten mutluluk duymuştur. İyilikseverlik bizim mayamızda var. Bu yardım tırının hazırlanmasında emeği geçen tüm Mustafakemalpaşalılara teşekkür ediyorum. Türkiye kardeşlerinin her zaman yanındadır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.