Akdeniz Oyunları’ndan bir madalya da Yıldırım’a

Akdeniz Oyunları’ndan bir madalya da Yıldırım’a
27.06.2018
A+
A-

İspanya’nın Tarragona şehrinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunları’nda halter milli takımı ile mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu Erol Bilgin koparma ve silkmede gümüş madalya kazandı.

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılarla Yıldırım’ın gururu olan Yıldırım Belediyespor sporcuları, madalyaları toplamaya devam ediyor.

İspanya’nın Tarragona şehrinde düzenlenen ve Akdeniz’e kıyısı olan 26 ülkenin 4 bin sporcuyla mücadele ettiği 18. Akdeniz Oyunları’ndan iki madalya Yıldırım’a geldi. Halter Milli Takımı kadrosunda yer alan Yıldırım Belediyesporlu halterci Erol Bilgin, koparma ve silkmede ikinci olarak gümüş madalyaların sahibi oldu.

Erkekler 62 kilogram kategorisinde yarışan Milli Halterci Erol Bilgin, koparmada 126 kilogram ve silkmede 156 kilogram kaldırarak Türkiye’ye ve Yıldırım’a 2 gümüş madalya kazandı.

Elde ettiği başarılarla Yıldırım’ın gururu olan Erol Bilgin, 2009 Avrupa Halter Şampiyonası’nda, 2009 Akdeniz Oyunları’nda ve 2010 Avrupa Halter Şampiyonası’nda şampiyonlukları bulunan milli halterci, 2010 Dünya Halter Şampiyonası’nda da bronz madalya kazanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.