AK Parti’de Vekil Gözgeç’e önemli bir görev daha…

11.09.2018
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Av. Emine Yavuz Gözgeç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Yeni görevinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Vekil Gözgeç, AK Parti’de her görevin kutsal olduğunu söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu Üyesi de olan Bursa Milletvekili Av. Emine Yavuz Gözgeç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabulüyle AK Parti’de önemli bir görevi de üstlendi.

AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Vekil Gözgeç, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’nın Başkanlığını yaptığı birimde, Atay Uslu, Yasemin Atasever, Onur Alp Başayar ile birlikte Başkan Yardımcılığı görevini yürütecek.

Bugüne kadar AK Parti’nin her kademesinde görev aldığını hatırlatan Vekil Emine Yavuz Gözgeç, tüm görevlerini sorumluluk bilinciyle yerine getirdiğini ifade etti. Yeni görevinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Vekil Gözgeç, “AK Parti’de her görev kutsaldır. Dolayısıyla önemli bir sorumluluk almış bulunuyoruz. Bizim kadim medeniyetimiz, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını temel alan bir medeniyet. Bizler de bu anlayışla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hedeflerimize ulaşmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.