Ahmet Kırmızı Koleji’nin YKS başarısı…

06.09.2018
A+
A-

Ahmet Kırmızı Koleji, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) yüksek başarı oranıyla birçok öğrencisini üniversitelere uğurladı.

Ahmet Kırmızı Koleji Kurucu Temsilcisi Muhammed Kaplan, Bursa’da lise eğitiminde bir marka haline gelen Ahmet Kırmızı Koleji’nin Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) yine büyük başarılara imza attığını kaydetti.

İyi bir eğitim altyapısı ve deneyimli eğitim kadrosuyla başarıyı her yıl artırarak devam ettiklerini ve bundan da gurur duyduklarını söyleyen Muhammed Kaplan, açıklanan 2018 YKS sonuçlarının da bu başarılarını teyit etmesinden mutlu olduklarını dile getirdi.

Muhammed Kaplan, şunları söyledi:

“2018 YKS’de yerleştirme sonuçları açıklandı. Bu sene de öğrencilerimizin hayallerini disiplinli ve planlı bir çalışmayla beraberce gerçekleştirdik. Öğrencilerimizden 14’ü sağlık bilimleri, 9’u hukuk ve siyaset, 58’i mühendislik ve mimarlık, 10’u psikoloji/PDR, 21’i fen- edebiyat ve 19’u iktisadi ve idari bilimler bölümlerini kazanarak bizi gururlandırdılar. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.”

Öğrencilerinin başarısında “disiplin ve planlı çalışmanın” çok büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Kaplan, bunda da en büyük payın “nitelikli ve deneyimli” öğretmen kadrosunun olduğunu söyledi. Kaplan, “Bizim kurum olarak en çok önem verdiğimiz konulardan birisi eğitim kadromuzun niteliği ve istikrarı. İyi bir teknik altyapının yanı sıra eğitim temel unsuru öğretmendir. Bizim web sitemizi ziyaret edenler hangi eğitim kadrosuyla çalıştığımızı kolayca görebilir. Biz bu konuda şeffaf ve özgüvenliyiz. Bu yönümüzün de önemli bir ayırt edici özellik olduğunu düşünüyoruz” dedi.

‘GELİŞİM VE DEĞİŞİM’ TEMEL İLKEMİZ

Eğitim sektöründe Bursa’nın en başarılı eğitim kurumlarından birisi olmalarının altında yatan temel faktörün “gelişimi ve değişimi” kendilerine ilke edinmeleri olduğunu aktaran Muhammed Kaplan, “Öğrencilerimize kişisel potansiyellerini ve yeteneklerini sonuna kadar kullanmalarına olanak sağlayan bir eğitim ortamı sunuyoruz” dedi.

Muhammed Kaplan, şöyle devam etti:

“Ahmet Kırmızı Eğitim Kurumları olarak, uyguladığımız uluslararası eğitim anlayışıyla bilgiye ulaşmayı bilen, teknolojiyi araç olarak kullanan, kendini sürekli geliştiren ve en önemlisi iletişim kurabilen ‘dünya insanı’ gençler yetiştiriyoruz. Onların hayattan kopmadan yetiştiklerinin göstergesi, akademik başarılarının yanı sıra spor, müzik ve sanat alanlarında da gösterdikleri başarılardır.

Bugün, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmenin, yetiştirdiğimiz öğrencilerin ulusal ve uluslararası alanlarda gösterdikleri başarıların ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz.”
Muhammed Kaplan, “Ulusal ve evrensel değerleri kucaklayan, ülkemizin yüzünü aydınlık ufuklara çeviren başarılı gençler yetiştirmeye devam edeceklerini” söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.