Adana Demirspor: 1 – Bursaspor: 2

 Adana Demirspor: 1 – Bursaspor: 2
23.01.2021
A+
A-

TFF 1. Lig’in 18. haftasında Adana Demirspor ile Bursaspor, 5 Ocak Fatih Terim Stadında karşılaştı.

Bursaspor, deplasmanda Adana Demirspor’u Onur Atasayar ve Ali Akman’ın golleriyle 2-1 yenerek Bursa’ya 3 puanla dönüyor.

TFF 1. Lig’in 18. haftasında Adana Demirspor ile Bursaspor, 5 Ocak Fatih Terim Stadında karşılaştı. Bir pozisyonda Adana Demirsporlu Ismail Aissati (18) ile Bursaspor Emirhan Aydoğan mücadele etti.

Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Onur Özütoprak, Mehmet Kapluhan, Ferdi Karadoruk

Adana Demirspor: Zubas, Tayyip Talha Sanuç, Rassoul (Dk. 70 Samet Akaydın), Kaan Kanak, Tarık Çamdal, Aissati (Dk. 89 Emircan Altıntaş), Gökhan İnler (Dk. 46 Traore), Hasan Kılıç, Yunus Akgün (Dk. 70 Ezeh), Pa Dibba, Mehmet Akyüz​​​​​​​

Bursaspor: Ataberk Dadakdeniz, Cüneyt Köz, İsmail Çokçalış, Burak Altıparmak, Furkan Emre Ünver, Aykut Akgün, Emirhan Aydoğan, Onur Atasayar, Burak Kapacak (Dk. 89 Ramazan Keskin), Tuğbey Akgün (Dk. 46 Ozan İsmail Koç), Ali Akman (Dk. 85 Batuhan Kör)

Goller: Dk. 54 Onur Atasayar, Dk. 85 Ali Akman (Bursaspor), Dk. 78 Hasan Kılıç (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 40 Emirhan Aydoğan, Dk. 59 Onur Atasayar, Dk. 60 Furkan Emre Ünver (Bursaspor)

TFF 1. Lig’in 18. haftasında Adana Demirspor ile Bursaspor, 5 Ocak Fatih Terim Stadında karşılaştı. Bir pozisyonda Adana Demirsporlu Pa Dibba (14) ile Bursasporlu Furkan Emre Ünver (23) mücadele etti.

TFF 1. Lig’in 18. haftasında Bursaspor, deplasmanda Adana Demirspor’u 2-1 yendi. Bursaspor bu galibiyetle puanını 30’a çıkarırken, Adana Demirspor 31 puanda kaldı.

TFF 1 .Lig’de ikinci yarının perdesi açıldı. 18. haftanın en kritik maçlarından birisinde Adana Demirspor ile Bursaspor galibiyet için kozlarını paylaştı. Bursaspor, 52’de Onur Atasayar’ın golüyle öne geçti, Adana Demirspor 78’de Hasan Kılıç’la eşitliği yakaladı. 84’te sahneye çıkan Ali Akman, Bursaspor’a galibiyeti getiren isim oldu. Ev sahibi, bu sonucun ardından 31 puanla 5. sırada kaldı. 30 puana yükselen Bursa ise 6. sıraya yerleşti.

TFF 1. Lig’in 18. haftasında Adana Demirspor, Bursaspor’u konuk etti. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Onur Özütoprak yönetti. İlk 45 dakikası 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında goller art arda geldi. 52’de Onur Atasayar’ın golüyle öne geçen Bursaspor, 78’de kalesini gole kapatamadı. Ataklarını sıklaştıran Adana Demirspor, 78’de Hasan Kılıç ile eşitliği yakaladı.

Skoru belirleyen gol ise 84’te geldi. Bursaspor’un yükselen değeri Ali Akman, attığı şık golle kritik deplasmanda takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Bursaspor’a kritik galibiyeti getiren golü atan Ali Akman, 16. maçta 10. kez fileleri sarstı ve çıkışını sürdürdü.

Yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Adana Demirspor, ikinci devreye kötü bir başlangıç yaptı ve 31 puanla 5. sırada kaldı. Transfer yasağı bulunan ve altyapıdan gelen oyuncularla mücadele eden Bursaspor, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı, 30 puanla 6. sıraya yerleşti.

Bu arada maç sonu soyunma odasında maçın primi de 100 bin liraya çıkarıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.