İYİ Parti’nin Bursalı kadınlarından kültür gezisi

İYİ Parti’nin Bursalı kadınlarından kültür gezisi
16.07.2019
A+
A-

İYİ Parti Kadın ve Sosyal Politikalar Bursa İl Başkanlığı, “Geçmişimizi Anma” programı kapsamında Bilecik Domaniç ve Söğüt’ü kapsayan kültür gezisi düzenledi.

Haftasonu düzenlenen kültür programına, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır’ın eşi Kamile Bahadır, geçmiş dönem il başkanı Bayram Kazancı’nın eşi Sevilay Kazancı, İl Başkan Danışmanı Yurdanur Oktay, GİK Üyesi Sermin Özensoy, GİK üyelerinin eşleri ile Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İYİ Partili kadınların ilk durağı Domaniç-Çarşamba Köyü’nde bulunan Ertuğrul Gazi’nin Annesi-Osman Gazi’nin Babaannesi Devlet Ana Hayme Ana Türbesini oldu.

Söğüt Belediye Başkan Adayı Halil Aydoğdu ve İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı yöneticilerinin de eşlik ettiği İYİ Partili kadınlar, daha sonra Söğüt Kuyulu Mescit, Söğüt Çelebi Mehmet Camii, Hamidiye Külliyesi, Dursun Vakıf Türbesi ile Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret etti, dualar okudu.

Çok sayıda İYİ Partili kadının katıldığı etkinlikte, İYİ Parti Kadın ve Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcısı Emine Yıldız, “Tarihimizi anlamadan,  geleceğimize yön veremeyiz. Değerlerimize sahip çıkarak, kadının toplumdaki yerini daha da güçlü kılacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.