Mustafa Bozbey’den basınla işbirliği mesajı

Mustafa Bozbey’den basınla işbirliği mesajı
10.01.2024
A+
A-

Uzun yıllar Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan, önümüzdeki yerel seçimlerde de CHP’den Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Bozbey, medya çalışanlarının 10 Ocak Basın Dayanışma Günü’nü kutladı.

Belediye başkanlığı döneminde basın çalışanlarıyla dayanışma içinde görev yaptığını ve belediye hizmetlerinde şeffaflığa büyük önem verdiğini söyleyen deneyimli belediye başkanı Mustafa Bozbey, açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Ülkemizde demokrasinin gelişimi için büyük önem taşıyan medya sektörü, günümüzde ne yazık ki başta basın özgürlüğü ve ekonomik sıkıntılar olmak üzere çok zor bir dönemden geçmektedir. Bu nedenle de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı bir bayram olarak değil Dayanışma Günü olarak kutlanmaktadır. Basın çalışanlarının Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyor, sektörde yaşanan sorunların Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde iş birliği içinde çözümü için üzerime düşeni yapacağımı belirterek basın mensubu dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.