Zafer Milli, İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı adaylığından çekildi

Zafer Milli, İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı adaylığından çekildi
18.07.2020
A+
A-

İYİ Parti’de Bursa İl Başkan Adayı Zafer Milli, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

16 Ağustos 2020 Pazar günü Nilüfer İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’nde, mevcut başkan Yahya Bahadır aday olmayacağını açıkladıktan sonra bugün de yeni gelişmeler yaşandı.

Olay gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşe yazısında İYİ Parti Bursa Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz’ın adaylığını duyururken bir gelişme de Zafer Milli cephesinde yaşandı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Bursa İl Başkan Adayı Zafer Milli, il başkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu.

Zafer Milli yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Değerli İYİ PARTİ’li cesur yürekliler; 16/08/2020 tarihinde yapılacak olan İYİ PARTİ BURSA İL BAŞKANLIĞI kongresinde adayların daha demokratik çalışmalarını temin etmek bağlamında İL BAŞKANLIK adaylığından ben ve çalışma arkadaşlarım çekilme kararını almış bulunmaktayız. Bugüne kadar yaptığımız ilçe ziyaretleri ve özel görüşmelerde bizden ilgi ve alakalarını esirgemeyen yöneticilerimiz, il delegelerimiz ve partililerimize teşekkür ederim. Bundan sonra da, partimizin hizmetinde bir nefer olarak çalışacağımı arz ederim. SAYGILARIMLA.” mesajı yayınlayarak adaylıktan çekildiğini duyurdu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.