Yükselen Yıldız; Yavuz Ağıralioğlu…

Yükselen Yıldız; Yavuz Ağıralioğlu…
03.10.2019
A+
A-

Türk siyaseti yeni yıldızını yarattı; Yavuz Ağıralioğlu,  İYİ Parti’de bir anda ön plana çıktı. TBMM’de İYİ Parti grup başkanvekilliğini yaptığı dönemde rüştünü ispat etti.

Meclis çalışmalarında adından çokça söz ettirdi. Ancak Türkiye’de hiçbir başarı cezasız kalmazdı! Ağıralioğlu, parti içinde büyük kıskançlığa sebep oldu. Ağıralioğlu, durduk yerde Meclis grup başkanvekilliğinden alınıp, STK’lardan sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirildi, adeta kızağa çekilerek cezalandırıldı!

ANTİ DEMOKRATİK KONGRE YAPILMIŞTI

İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı, Genel Başkan Meral Akşener’in ‘’Türkiye ve İYİ Parti’ye demokrasi getiriyoruz. Türkiye’de ilk defa çarşaf liste ile seçim yapacağız. Her üyemiz GİK’e aday olabilir’’ sözleri ile başladı. Ancak kurultayda demokrasi sözleri, oynanan oyunla havada kaldı.

Kurultay, önceden planı yapılıp hazırlanan ve çarşaf listenin ortasına gizlenen 50 kişilik blok liste ile yapıldı. Söz dinleyen delegeler, kongrenin neticesini tayin etti.

İnşallah bu demokrasi oyunu, seçimli il kongrelerinde belirlenecek delegelerin yeni yapılacak kurultayda hür iradeleri ile kullanacakları oyları ile son bulur.

AĞIRALİOĞLU KURULTAYDA HARCANMAK İSTENDİ

Türk siyasetinin yeni yıldızı Ağıralioğlu, İYİ Parti kurultayında genel merkezin 50 kişilik blok listesinde GİK adayı olarak gösterilmedi. Ağıralioğlu, 239 kişilik aday listesinin son sırasından ferdi GİK adayı oldu ve delegelerin büyük teveccühü ile genel merkez listesini delerek 463 oyla 5. sıradan GİK üyesi oldu.

Bu teveccüh sayesinde olsa gerek Genel Merkez, Ağıralioğlu’nu parti sözcülüğüne getirmek zorunda kaldı. Ağıralioğlu, soyadı gibi ağır ağır yerini sağlamlaştırdı. Ağıralioğlu, İYİ Parti’nin medyada milliyetçi ve mukaddesatçı yüzü oldu.

İMAMOĞLU DÜŞÜŞTE, AĞIRALİOĞLU ÇIKIŞTA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için; ‘İşte geleceğin Cumhurbaşkanı adayı’ dedik. Ancak… Seçimden sonra İmamoğlu yanlış söylem ve eylemleri ile günden güne sevenlerinin gözünden ve gönlünden hızla düşmeye başladı. Seçim sonrası HDP seviciliği ön plana çıkmaya başladı. Önce eşini Selahattin Demirtaş’ın eşi Dilek Demirtaş’ın doğum günü partisine gönderdi. Arkasından terörle iltisaklı oldukları için yerlerine kayyım atanan belediye başkanlarını Diyarbakır’da ziyaret etmesi bardağı taşıran son damla oldu. İmamoğlu siyaset sahnesinde gittikçe irtifa kaybediyor.

AĞIRALİOĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI OLABİLİR

Türk siyasetinde Ekrem İmamoğlu’nun yükselişi azalırken, Yavuz Ağıralioğlu’nun popülaritesi ise artıyor. Yavuz Ağıralioğlu, hain bir suikaste kurban giden rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun rahle-i tedrisatından geçerek yetişti.

Ağıralioğlu, İYİ Parti sözcüsü olarak her konuşmasında Türkiye’de gündem yaratmaya başladı. Yandaş medya bile Ağıralioğlu’nu keşfetmek zorunda kaldı!

Ağıralioğlu’nun takipçileri, videolarını “bir gün mutlaka” sloganı ile paylaşıyor.

Biz de siyaset tarihine not düşelim; Ağıralioğlu’nu bir gün Cumhurbaşkanı adayı olarak görürsek şaşırmayalım!

YORUMLAR

  1. Özgün Cetin dedi ki:

    Evet Ahmet Bey Bu fikrinize katılıyorum.Gelecek Türkiye’nin lideri Yavuz Agiraliogludur.Konusmalarini dikkatle takip edenler ve akıl ortalaması biraz yüksek idealist olanlar bunu görebilmektedir.Saygilar

  2. Mustafa fidan dedi ki:

    Slm TURKIYEM SLM AGIRALIOGLU VATAN PERVER ABIME SAYGILAR .
    SENI YETISTIREN ANNE NE GUZEL ANNE
    SENI YETISTIREN BABA NE GUZEL BABA
    ALLAH ONLARDAN VE ONLAR GIBI AILE LERDEN RAZI OLSUN.
    Ali agiralioglu abimi gordukce
    MUHSIN YAZICIOGLU ABIMI GORMUS OLDUM
    COK BENZIYOR COK.