Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi tam gaz

Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi tam gaz
15.12.2017
A+
A-

Mudanya Belediyesi, Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi için çalışmalara hız verdi. Mudanya’nın geleceğini kent kimliğine uygun projelerle şekillendireceklerini belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Mudanyalılar projemizle gurur duyacak” dedi.

Mudanya Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Projeye ilişkin yol açma çalışmaları Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün kriterleri çerçevesinde devam ederken, çalışmalar tamamlandığında 30 metre genişliğinde, 700 metre uzunluğunda bir hat açılmış olacak. Daha önceki etapta 12 metrelik kısmı açılan yolun yeni etabında 30 metre genişliğe ulaşması için aralıksız süren çalışmaları yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Karayolları’ndan gelen proje doğrultusunda 2 aylık çalışma sürecinin ardından 700 metre uzunluğunda yeni bir yol açılacağını belirtti. Yol açma çalışmalarının ardından 3 metre yüksekliğinde ve 2 metre genişliğinde duvar çalışması yapılacağını kaydeden Başkan Türkyılmaz, yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından altyapı ve asfalt kaplama işleminin yapılacağını ve sonrasında da ihale sürecinin başlayacağını ifade etti.

KENTİN YENİ BULUŞMA NOKTASI

Çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğine vurgu yapan Türkyılmaz, Mudanya’nın geleceğini kent kimliğine uygun projelerle şekillendireceklerini belirterek, “Yıldıztepe projemizi halkla birlikte hazırladık. Mudanya’da yaşayan herkesin kendinden bir şeyler bulacağı ve herkese hitap edecek bir proje yaptık. Burada kültür merkezi, çocuk oyun alanları, uçurtma alanları, kafeterya ve restoranlar, mağazalar, seyir terasları, amfi tiyatro, sinema, gezi-yürüyüş yolları yer alacak ve yalnızca Mudanyalıların değil Bursalıların buluşma noktası Yıldıztepe olacak. Mudanyalılar projemizle gurur duyacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.