Yıldırımlılar nisan ayında salonları doldurdu

Yıldırımlılar nisan ayında salonları doldurdu
02.05.2018
A+
A-

Yıldırım Belediyesi, 2017-2018 kültür sanat sezonunun son ayında 30 bin 157 Yıldırımlı’yı ücretsiz kültür sanat etkinlikleriyle buluşturdu.

Yıldırım Belediyesi, 2017-2018 Kültür Sanat sezonunun son ayında ücretsiz olarak sunduğu programlarla 7’den 70’e tüm kesimlere ulaştı.

Ücretsiz kültür sanat aktiviteleriyle ilçedeki sosyal hayatı değiştiren Yıldırım Belediyesi, Ramazan ayı öncesi tamamladığı kültür sanat sezonunun son ayında yine Yıldırımlıları eşsiz programlarla buluşturdu. Tiyatro, sinema gösterimi, panel, seminer ve değişik etkinliklere ev sahipliği yapan Yıldırım Belediyesi, Nisan ayında 30 bin 157 kişiye ulaştı. Yıldırım Belediyesi, Barış Manço Kültür Merkezi başta olmak üzere Adile Naşit Tiyatrosu’nda çocuk, genç, yaşlı ve engelli vatandaşlara ücretsiz kültür sanat programı gerçekleştirmesinin yanı sıra okullara da giderek etkinliklerini öğrencilerle buluşturuyor. Alo Tiyatro, Masalcı Dede, çeşitli sanat atölyeleri, Şehir Pasaportu ve 23 Nisan Çocuk Şenliği programı ile Nisan ayında 24 bin 247 çocuk etkinliklerden faydalandı.

SOSYAL HAYATA RENK GETİREN ETKİNLİKLER

Kültürel mirası ile Yıldırım’ın farklı bir zenginliğe sahip olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede kültür ve sanata önem verdiklerini vurgulayarak, “Bizler de bir arada yaşayan bir toplumda yerel yönetimler olarak, ilçemizde tiyatro oyunları, ünlü isimlerin yer aldığı söyleşiler, yarışmalar ve sergiler ile kültür ve sanatta önemli atılımlar yapıyoruz. Yıldırım’ı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla yeniden inşa ederken aynı zamanda kültür ve sanat faaliyetlerimizle sosyal hayatı da dönüştüren dokunuşlarda yapıyoruz. Geçmişinden güç alarak köklerimize ve manevi değerlerimize bağlı kültür sanat etkinliklerini ilçe sakinlerimize sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.